ponedjeljak, 3. travnja 2017.

Kombinirani kotlovi na drva i pelete

Kombinirani kotlovi na drva i pelete Gorivo: drvo, briketi, ugljen, peleti, koštica. EKO-CK P nazivnog toplinskog učina od 14 do 110 kW predviđeni su za loženje krutim gorivom, peletima, uljem ili plinom. Namijenjeni su grijanju od najmanjih.

Kombinirani kotlovi na drva i pelete
Prikaz rada kombiniranog kotla i automatike koja nadzire gorenje, mogućnost paralelnog loženja i na. ECOMOD kombinirani kotao na drva i pelete DPK 35kW. Kombinirane kotlovi na drva i pelet. Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
Kombinirani kotlovi na drva i pelete
Kotao od lijevanog željeza, za drvo i koks, samo grijanje.


Moderni kotlovi od čelika DKX na kruto gorivo s dva odvojena ložišta i mogućnost instaliranja plamenika na peleta ili lož ulje. Ložište je izrađeno od kvalitetnog. FERROLI SFL kotao na kruta goriva konstruiran i prilagođen loženju. Centrometal-kombinirani kotlovi i na drvo Šumarstvo. II▻Kotao na drva i pelete kombinirani WBS 20-45 Čelični kotlovi WBS snage od 20 do 45kW, s ugrađenim. Viadrus, kotlovi na drva, sječku, centralno grijanje, ventilokonvektori, sobne peći na pelet. Drva zbog brige šumarstva i zbog obnovljivih izvora šumskog zemljišta ima u dovoljnim količinama. Combitherm kombinirani kotao na drva i pelete za centralno grijanje.


Kombinirani kotlovi na drva i pelete
Kotlovi i peći na kruta goriva za centralno grijanje. Kotao za drva i pelet; Dodatna vrata za kotao; Plamenik; Rešetka za pepeo; Regulator zraka. CENTROMETAL BIO TEC KOTAO NA DRVA (PIROLITIČKO IZGARANJE). Maksimalni radni pritisak kotla iznosi 2,5 bar-a. USKORO U PONUDI-jedini kombinirani kotao na sječku- drva, pelete i koštice koji ne treba nikakve preinake kad. Nema potrebe za skladištenjem – Za razliku od grijanja na drva, zbog.


Potpuna kombinacija dvaju kotlova – novi kombinirani kotao na. Samostalno prebacivanje među loženjem između drva ili peleta; Drva se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.