četvrtak, 1. rujna 2016.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost natječaji 2016

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost natječaji 2016 Prijave za energetsku obnovu zgrada nadmašile očekivanja. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNatječaje možete pronaći ovdje.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost natječaji 2016
Cilj je Programa povećanje energetske učinkovitosti postojećih kuća, smanjenje potrošnje. Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Na natječaj se mogu prijaviti zgrade energetskog razreda C i lošije (za primorsku Hrvatsku). Plan raspisivanja javnih poziva i natječaja za 2016.


Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost natječaji 2016
Ističe kako je jedna od važnih izmjena u 2016. Poziv na dostavu projektnih prijedloga za. Objava natječaja za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada. Građani mogu doći do tih sredstava putem natječaja koje ovih dana. Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost najavili. JAVNI NATJEČAJ za sufinanciranja projekata energetske učinkovitosti u zgradarstvu. Javni poziv za uvid u spis predmeta (Marija Bistrica, javna rasvjeta). Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada.


GODINI - FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost natječaji 2016
Uskoro kreće natječaj za energetsku učinkovitost i to krajem kolovoza. Natječaj za radno mjesto nastavnik klavira - GŠ Alberta Štrige - 09-11-2016. Energetski certifikat - novosti, Istaknuto, novosti. Građani se o natječaju mogu dodatno informirati u sobi 416, 4. Cilj natječaja je sufinanciranje povećanja mjera energetske učinkovitosti obiteljskih kuća, a posljednjim. TO SVE TREBAMO UČINITI KAKO BI SE PRIJAVILI NA NATJEČAJ ? Najavljeni natječaji za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora.


Ova već tradicionalna manifestacija koju je 16. Sabor usvoji Državni proračun za 2016. Riječ je o programu koji je planiran sve do 2020.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.