nedjelja, 4. rujna 2016.

Grundfos servis

Grundfos servis To je filozofija iza Grundfos Servisa & Rješenja. Uz istinski globalnu mrežu i lokalnu prisutnost na svim tržištima, pružamo vam uvijek više što pridonosi našoj. Ovdje možete pronaći sve informacije o Grundfos servisu.

Grundfos servis
Uzmi priliku i budi u toku s vijestima i događanjima iz Grundfosa. Servis crpki i elektromotora glavna je djelatnost kojom se bavi servisni centar. U servisu smo opremljeni svim potrebnim alatima, te specijalnim alatima za.


Pumpe za vodu:ebara,Cadoppi,Pentax,Speroni,Faggiolati,Grundfos,Elektrokovina,Pedrollo,Abs,Calpeda,Lowara,Ksb,Wilo,Vogel,Flygt,Pleuger,Dab,Franklin.

Grundfos servis
Servis i održavanje ugrađenih pumpi i opreme je djelatnost koja je u temeljima naše tvrtke. Izrade automatike za upravljanje crpkama i sustavima; Montaže crpki,opreme i automatike na vašem objektu; Servisa crpki i održavanja crpnih sustava. Grundfos, a vršimo servis i svih ostalih crpki drugih proizvođača. Crpke svih namjena i svih renomiranih proizvođača za rad u normalnom i Ex ugroženom okruženju. MQ Table of contents: Dismantling: 00:00 Fitting of non-return valve 00:14 Removing the pump housing 01:05. DIVUM DOMO - Uredski aparati za kavu NAJAM I SERVIS APARATA ZA KAVU ILLY. BOGDAN SERVIS doo - popravak i održavanje kućanskih aparata i rashladnih uređaja Osijek.


Zamjena Cirkulacione Pumpe - Grundfos-Chiller Daikin. Group Protem vrši vrhunsku uslugu servisa i održavanja kompletnog Grundfos proizvodnog programa.

Grundfos servis
Kao ovlašćeni Grundfos servisni partner posedujemo sve. To podrazumeva mogućnost servisiranja kompletnog Grundfosovog. Ferrmont sa špecializuje aj na záručný a pozáručný servis zariadení ČOV. Samozrejmosťou je najvyšší komfort pre našich zákazníkov, ktorí môžu kedykoľvek. Našim korisnicima pružamo uslugu u kontinuitetu od odabira crpki, automatike, opreme, dobave, isporuke, instaliranja, montaže, održavanja i servisa.


V letu 2009 smo pridobili zastopstvo – prodajo in servis svetovno priznanih črpalk Grundfos. Grundfos je jedan od vodećih svjetskih proizvođača pumpi sa kompanijama. Prav tako imamo posebni Grundfos linijo testiranja črpalk. Zbog toga smo našim klijentima ponudili mrežu usluga vlastitih servisnih inženjera, kao i usluge servis centara i ovlaštenih Grundfos servisnih partnera. GRUNDFOS PUMPA ALPHA2 25-40, L=180 AUTOADAPT.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.