nedjelja, 4. rujna 2016.

Polaganje vozačkog ispita testovi

Polaganje vozačkog ispita testovi Kako bismo Vam pomogli da se što bolje pripremite za polaganje ispita. Testovi za kategorije BE, C, CE i D kategoriju rezervirani su samo za kandidate. Napomena: Na pitanja koja se tiču raskrižja morate točno odgovoriti jer u protivnom automatski ispit niste prošli.

Polaganje vozačkog ispita testovi
Na jedno pitanje može biti više točnih odgovora. Sustav provedbe ispita iz predmeta PPSP na računalu. Poštovani, svakako uzmite u obzir da je rješavanje ONLINE TESTOVA više zabava nego.


Stoga Vam naglašavamo da je, da bi s uspjehom položili "Ispit iz prometnih.

Polaganje vozačkog ispita testovi
Kada će se vozača kazniti novčano od 5. Testovi za vozacki ispit B kategorije,20 online testova za voznju,740 pitanja. Odmah dobijate potvrdu o tacnom ili netacnom. E-test je ispitni test iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila koji se polaže na računalu. Online testovi za vozacki ispit-Resavajte testove za voznju online,interaktivno. Novi testovi 2016 za polaganje vozačkog ispita ONLINE. Pitanja preuzeta sa MUP-ovog servera. Test iz poznavanja propisa sastoji se iz tri oblasti: teoretska pitanja, znakovi i raskrsnice.


Kandidat je položio ispit ako je na osnovu tačnih odgovora postigao.

Polaganje vozačkog ispita testovi
Tim Autoškole LifeLine je svim novim vozačima pripremio probne testove za. Posebno dizajniran test, sličan pravom koji se kreira od nasumično izabranih pitanja za B kategoriju. Teorija za polaganje vozačkog ispita za B kategoriju sadrži 247 pitanja, podijeljenih u 13 lekcija po 20 pitanja. Testovi za polaganje vozačkog ispita online za Bosnu i Hercegovinu (BiH, 2013). Test se sastoji od 38 pitanja i ukupno ima 120 bodova. Za prolaz je potrebno 90%, odnosno 108 bodova, ali i svi točno riješeni zadaci od broja 15 do. Pred vama se nalaze testovi od 38 pitanja.


Za rješavanje testa imate na raspolaganju 45 minuta. Kako biste što lakše završili obuku vozača i položili vozački ispit pripremili smo vam dva tipa online testova za vožnju. Auto škola Željko učinila je dostupnim nove testove sa rešenjima za polaganje vozačkog ispita A,B,C i D kategorije koje možete preuzeti ispod.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.