utorak, 13. rujna 2016.

Rent a car makarska cijene

Rent a car makarska cijene Rent a Car Automobili Last Minute klase Hrvatska Makarska. Ante Starcevica 32, 21 130 MAKARSKA. Rezervirajte vaš rent a car Makarska s Uni Rent-om po povoljnim cijenama uz izvrsnu uslugu i besplatnu dostavu do.

Rent a car makarska cijene
Pronađite najbolje ponude za najam vozila u Makarska. Pronađi najbližu poslovnicu i rezerviraj svoje. Obala kralja Tomislava 2, Makarska Kralja Petra Krešimira IV bb. If you look to rent a car in Makarska Riviera (Brela, Baska Voda, Makarska, Tucepi, Podgora, Igrane, Zivogosce, Drvenik, Gradac) there is no need to look further.
Rent a car makarska cijene
Zatražite izračun cijena na +385 1 3844 288.


Također nudimo uslugu jednosmjernih najmova vozila, profesionalna rent a car usluga na Makarskoj Rivijeri. Osiguranje kasko (CDW) i osiguranje rizika protiv krađe (TP) uključeni su u cijenu. Zimska akcija u FLEET-u zamrzava cijene na -40% Planirate li na skijanje, vikend odmor ili samo prevozite prijatelje ili. Super cijene za produženi vikend Uzmite auto u petak od 12 sati, vratite u ponedjeljak do 12 sati. CO2cut certifikat Fleet rent a car pokrenuo je ECO uslugu. Iznajmljivanje svih vrsta osobnih vozila, iznajmljivanje gospodarskih vozila i iznajmljivanje motocikala u oglasima sa slikama vozila i cijenama iznajmljivanja. Najjeftiniji rent a car u Hrvatskoj smješten na svim većim aerodromima sa novom i. Bukirajte rent a car po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj i posjetite top destinacije Hrvatske.

Rent a car makarska cijene
Rent A Car Split cjenik najma automobila u eurima po danu.


Rent a car vrhunske ponude uz veliki izbor rent a car vozila u Hrvatskoj. Pogledajte što standardna cijena uključuje. Nakon dolaska u Makarsku naša agencija Rent a car. Usporedite cijene svih rent-a-car agencija u Hrvatska i rezervirajte vozilo u Hrvatska za 3 minute.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.