srijeda, 5. listopada 2016.

Ovjera kopije kod javnog bilježnika

Ovjera kopije kod javnog bilježnika Koliko košta ovjera kopije rješenja Županijskog suda? Odlukom MZOS-a donešena je odluka da se ovjera kopija svjedodžbi više neće biti u nadležnosti škola već u nadležnosti javnih bilježnika. Sudski tumač ovjerava svoj prijevod, a javni bilježnik ovjerava presliku neke isprave, npr.

Ovjera kopije kod javnog bilježnika
Moram ovjeriti preslike (fotokopije) srednjoškolskih svjedođba i domovnice za prijavu na faks. Za to moram ići kod javnog bilježnika,pa dali tko. Javnobilježničke isprave i njihovi otpravci izdani po ovom Zakonu imaju snagu javnih isprava, ako su prigodom.


Javni bilježnici uspoređuju potpise – potpis klijenta u knjigu kod javnog bilježnika mora biti sličan onome na osobnoj iskaznici.

Ovjera kopije kod javnog bilježnika
SUDSKI TUMAČ, ovjerenu kopiju dokumenta izdaje JAVNI BILJEŽNIK. Nije dovoljno samo napisati životopis i priložiti kopije dokumenata, već. U pravilu se kod javnog bilježnika mora ovjeriti potvrda o završenoj. Pretpostavljam da je prijepis kopija tog dokumenta. Na upit 6 javnih bilježnika iz grada dobila sam skoro identične cijene, razlikuju se 10-tak kn više manje s. Provjerite koji je i koliko stoji proces ovjere domaćih i stranih javnih isprava kao što su diploma, izvod iz matične knjige, razna uvjerenja i druge. Kod javnih bilježnika cijene variraju, ali se u pravilu za ovjeru.


Neki poslodavci traže ovjerene kopije radne knjižice, što opet košta 47 kuna. Komora se brine o čuvanju ugleda i časti javnih bilježnika te štiti njihova prava i.

Ovjera kopije kod javnog bilježnika
Odobrenje i ovjera otiska novog pečata ili žiga provode se po postupku. Kod javnog bilježnika cijene variraju, u pravilu se za ovjeru. Hm, odes onda do javnog biljeznika koji to napravi. U svezi učestalih upita Područnih ureda Porezne uprave i javnih bilježnika da li je potrebno da se preslika ugovora o kupoprodaji nekretnine ovjeri kod javnog. Ali, sve napreduje, pa je i ovjera kopije dokumenta nevjerojatno evoluirala do najvisih. Da li ugovor mora biti ovjeren kod javnog bilježnika?


Tako da kod javnog biljeznika moras napraviti kopije (2-3). Ugovor pripremljen i sada ga treba ovjeriti kod javnog bilježnika u 5 kopija: 120kn.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.