subota, 8. listopada 2016.

Rashladna tekućina za auto

Rashladna tekućina za auto Hidrometri se povoljno mogu nabaviti u trgovinama auto-dijelova –. Ako je rashladnu tekućinu potrebno promijeniti, ostavite motor da se. Rashladna tekućina je mješavina vode i sredstva koje služi protiv.

Rashladna tekućina za auto
Zbog toga redovito kontrolirajte razinu rashladne tekućine. Naime, razina rashladne tekućine može biti ispravna, naizgled je. Naravno, smrzavanje tekućine u motoru znači pregrijavanje motora. Ako vam auto gubi rashladnu tekućinu a nigdje ne curi.
Rashladna tekućina za auto
Ako vam se prednja šajba magli kad upalite vozilo a mašina je još topla od vožnje onda. Od 2003 godine Evans Kina koristi Auto Cool 180° na prestižnim automobilima koji se.


Da je antifriz tekućina za prijenos topline koja služi za zaštitu hladnjaka i samog motora od korozije, ljetnog. Mali dio rashladne tekućine uvijek će se zadržati u sustavu. Dali to treba napraviti budući auto ima samo 65000. Dalje je važno znati da li se u međuvremenu dogodio neki gubitak rashladne tekućine pa je tom prilikom dodana obična voda ili antifriz. Osnovna namjena antifriza je snižavanje točke ledišta tekućine za hlađenje motora s unutarnjim. Auto tj motor kako se hladi, tako se hladi I tekucina hladjenja, automatski pada. Location:Velika Trnovitica; Ime:Zvonimir Grbus; Auto:Golf II 1.

Rashladna tekućina za auto
Da, rashladna tekućina se može pogoršati s vremenom, ali ako se ništa neobično ne dogodi vjerojatno ju nećete morati mijenjati u većini novih. Sada kad znamo sve o pumpi rashladne tekućine i ventilatoru.


Različiti izmjenjivači topline (hladnjaci) automobila (Saab Automobile AB). VELIKE VRUĆINE koje upravo počinju ne odgovaraju automobilu, posebice ako motor nije ispravan ili mu hlađenje. Ako ti se pregrijava auto u koloni onda imaš veći problem od rashladne tekućine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.