petak, 25. studenoga 2016.

Jupol gold karakteristike

Jupol gold karakteristike Jupol gold karakteristike Nova poboljšana formula unutarnje boje JUPOL Classic vam omogućava da »Obojite više«. JUPOL Gold New Generation je okolini prijatna visokopokrivna periva boja koja se upotrebljava za dekorativu zaštitu opterećenijih unutrašnjih. PRIMENA I OSOBINE : Boja se odlikuje dobrim prekrivanjem podloge. Ne, njihova karakteristika perivosti mokrom krpom ili sunđerom nema nikakve. VISOKO PREKRIVAJUĆA BOJA ZA UNUTRAŠNJE ZIDOVE. Jupol Latex Saten saten latex unutarnja boja JUPOL Latex polumat je za okoliš.


JUPOL GOLD visokopokrivna unutarnja zidna boja.

Jupol gold karakteristike
Tako da se kod modernih perivih boja, kao što je „jupol-gold“. Visokopokrivajuća zidna boja, otporna na suvo i mokro brisanje, u beloj. Ovo je stranica za karakteristike o toj boji. Jupol Classic – Jupol Ekonomik i Mar Pro tri su najtraženija proizvoda iz JUB-a. Inace kod mene su svi zidovi u toj. Kakovostne karakteristike izdelka so določene z internimi proizvodnimi.


Visokopokrivna, pralna in okolju prijazna barva, primerna za dekorativno zaščito bolj obremenjenih notranjih sten in stropov, kjer se zahteva obstojen in estetski.

Jupol gold karakteristike
Jupol Gold ti je odlicna boja za kupatilo.
Jupol gold karakteristike
Za svaki osjećaj koji volite, postoji boja JUPOL Gold - više od 10. Visokopokrivajuća boja za unutrašnje površine Ekološka, visokopokrivajuća bijela zidna boja za unutrašnje površine, jednostavna za nanošenje. Karakteristike kvalitete proizvoda odreñene su internim proizvodnim. Svaki proizvod ima svoje karakteristike, a svima je zajednička visoka kvaliteta boje.


KARAKTERISTIKE STANOVA I STAMBENE ZGRADE: Zgrada se nalazi u. Jupol gold je visoko pokrivna bela unutrašnja boja,otporna na mokro trljanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.