srijeda, 23. studenoga 2016.

Konturiranje lica proizvodi

Konturiranje lica proizvodi Za konturiranje lica preporučujemo tekuće proizvode, odnosno tekuće pudere i korektore, a rumenilo koje nanosimo na kraju neka bude u. Bilo kakvi proizvodi za konturiranje se kod nas teško pronalaze, ali kremaste je. No dobro, danas vam donosim recenziju jednog jako zanimljivog proizvoda.

Konturiranje lica proizvodi
Ako vam se sviđa makeup koji Kim Kardashian fura odnosno. Konturianje i posvjetljivanje šminkom rade čuda na vašem licu. Mjesta na koja ga stavljam su ista kao kod kremastih proizvoda. Tagovi: lice, highlight, konturiranje, isticanje, konture.


Konturiranje lica proizvodi
Makeup Revolution paleta za konturiranje - Ultra Brightening Contour Kit - Ultra Fair C01. Nije brutalno pigmentiran no sa proizvodima za konturiranje to je pozitivna stvar jer ako ste barem jednom probali konturirati lice znate koliko se lako pretjera i u. Naša blogerica i profesionalna vizažistica Antonija Novosel svima otkriva tajne konturiranja i posvjetljivanja dostupnijim i jeftinijim proizvodima. Na konturiranje se gleda kao na nešto čime se služimo kako bismo sakrili nedostatke. Napraviti ću i posebno kraće videe vezan uz konturiranje pojedinih oblika lica. Osim toga, danas s vama želim razgovarati o konturiranju lica. No, mislim da su ti proizvodi namijenjeni baš za konturiranje čista glupost i izvlačenje novca. Ja obožavam tu čokoladicu i to mi je omiljeni proizvod kad pocrnim. Catrice The Prime And Fine Professional paleta za konturiranje lica pruža profesionalni set za svaki oblik lica!


Konturiranje lica proizvodi
Nekada je konturiranje bilo rezervirano za vizažiste, no danas je trend. Pogledajte galeriju i pronađite najbolje proizvode za konturiranje lica! Iako je konturiranje postojalo i prije nje, Kim ga je nametnula kao trend koji je. Kaže kako se ovalni oblik lica smatra najpravilnijim, a uz konture lica. Konture se rade tako da na kist staviš malo proizvoda koji naneseš duž. Danas na tržištu možete naći razne proizvode za konturiranje lica, od raznih bronzera u tekućoj formi ili onih u kamenu, također i raznih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.