utorak, 1. studenoga 2016.

Popis udžbenika

Popis udžbenika Iskoristite mogućnost nabavke svih udžbenika za školsku godinu 2016. Zakona o udžbenicima za osnovnu i srednju školu. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske na temelju članka 23.

Popis udžbenika
U Popisu udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za školsku godinu 2014. Jednostavna narudžba i osigurana dostava po cijeloj Hrvatskoj. U priloženim dokumentima nalaze se ispravljeni popisi udžbenika za školsku godinu 2015. Na ovoj stranici možete pronaći kompletan popis udžbenika ili preuzeti popis prema razredu.


Popis udžbenika
Popis udžbenika za školsku godinu 2016. Ovdje možete preuzeti popis udžbenika i pripadajućih nastavnih sredstava. I PROGRAMUvjeti za sportašeUpisiUspjesi naših bivših učenika. Budući da MZOS na svojoj službenoj stranici ne želi ispraviti greške u popisu udžbenika do kojih je došlo prilikom unosa podataka, ovdje se nalazi jedina. Molimo učenike da se pridržavaju popisa udžbenika koji se nalazi ovdje na školskoj mrežnoj stranici i na staklu glavne školske zgrade. Napomena: Došlo je do zamjene udžbenika iz. Ovdje pogledajte popise udžbenika prema nastavnim godinama.


Udžbenici vrijede za sve četiri godine. Koja literatura je pripremljena za našu školu možete.

Popis udžbenika
Popisi udžbenika za sljedeću školsku godinu u pdf formatu po. Objavljen je popis udžbenika za školsku godinu 2016. Ovdje je popis odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava u. A B C Č D Đ E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z Ž. U privitku pogledajte popis odabranih udžbenika za 2016. U prilogu možete pogledati popis udžbenika za Šk. Preporuka je da se udžbenici ne kupuju do početka nastavne godine i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.