četvrtak, 1. prosinca 2016.

Dm molba za posao

Dm molba za posao SIGURAN ONLINE POSAO u legalnoj stranoj kompaniji, bez obaveze ulaganja i skrivenih troškova. Ako vam je potreban dodatni prihod na pravom ste mjestu. Diplomirani sam informaticar i zanima me dodatni, honorarni posao. Ako ste obličje za ruke dolje iskren i točan. Tražite ponude za posao i primjenite se danas. Rad vikendom i praznikom Smještaj: Nema smještaja Naknada za prijevoz: Be.


Honorarni posao Studentski posao Radno vrijeme: Fleksibilno radno vrijeme.

Dm molba za posao
OTKRILI SMO ŠTO JE PETROV VIKENDOM RADIO U METKOVIĆU Svake subote, ili petka ako bi stigao, boravio bi u. Poslovi tipa hostesiranje, promocije, dijeljenje. Potrebno 10 vrednih, ozbiljnih i posvećenih saradnika za posao prodaje i promocije od kuće. Posao hr je sajt na kojem imate sve informacije o temi dodatni posao vikendom. Sigurni smo da će te upravo na ovom posao hr sajtu naći ono što tražite, a to je. Zanima me dali netko ima iskustva i kako se to pravno regulira,radila bi povremeno ili vikendom honorarno par sati? Djelatnike za honorarni posao 20-30h tjedno tražim, molim zvati iza 15h telefon:.


Radio kao konobar u noćnom klubu, na svadbama, domjencima i slično. Tražim posao konobara isključivo vikendom.

Dm molba za posao
U obzir dolaze poslovi konobarice. Naziv posla: Potrebni mladi perspektivni dizajneri Naziv firme: Sprotim d. Beograd Radno vreme: Puno Mesto zaposlenja: posao Beograd Datum. Prelistajte, je možda se ovdje nalazi Vaš idući posao. Razmišljaš o romantičnom wellness vikendu? Malešnica, Gajnice, Podsused, Prečko. Uvek se možete prijaviti za neki dodatni posao koji se radi 2-4 časa i tako zaraditi dodatni novac.


Takođe, postoje i mali poslovi vikendom za. Poslodavac i mjesto izvršavanja posla: HANZA MEDIA D.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.