subota, 31. prosinca 2016.

E oglasna ploča stečajevi

E oglasna ploča stečajevi Moguće je pretraživati prema oznaci spisa, nazivu otpravka, nazivu stečajnog dužnika ili OIB-u. Općinski sudovi i stečajevi potrošača. BufretOversett denne sidenYou are here.

E oglasna ploča stečajevi
Sva prava zadržana, Postavi za početnu stranicu, Spremi. FOKUS jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za poslovne usluge, 9. Zbirka stečajeva, predstečajnih nagodbi i likvidacija. SEDAM-PLIN društvo s ograničenom odgovornošću za.
E oglasna ploča stečajevi
Nećete ništa dobiti na kućnu adresu ili na adresu tvrtke, već ćete morati sami pretraživati e-Oglasnu ploču. To bi moglo stvoriti problem u praksi jer postojeća.


Postupak stečaja potrošača može se otvoriti samo ako je potrošač. Prije pokretanja postupka stečaja potrošača provodi se izvansudski postupak s. Javni servisi - E-oglasna ploča objavljuje imena svih blokiranih, ovaj tjedan ih je 27. Dužnosti stečajnoga upravitelja (stečaj). O UTVRĐIVANJU LISTA POVJERENIKA U POSTUPKU STEČAJA. Ako podnesak u postupku stečaja potrošača nije podnesen na propisanom obrascu, sud će ga odbaciti kao. Nakon što se pokrenu stečajevi u takvim tvrtkama država kreće s onima koji su u blokadi od godinu dana do tisuću dana a.

E oglasna ploča stečajevi
Pismena se u postupku stečaja potrošača objavljuju putem mrežne stranice e-oglasna ploča sudova.


Smatra se da je dostava pismena obavljena. Temeljem Zakona o osiguranju potraživanja radnika u slučaju stečaja. Osniva se Povjerenstvo za stečaj potrošača u sljedećem sastavu:. Financijske agencije i mrežnoj stranici e-oglasna ploča sudova vezano za. Nakon otvaranja postupka stečaja potrošača ne može se s. Slučajno otvorivši e-oglasnu ploču sudova, vidjela sam rješenje po skraćenom stečajnom postupku za svoju firmu koja ne radi već oko godinu i. Prije donošenja odluke o otvaranju postupka stečaja potrošača sud će. Oglasna ploča sudova); o slučajevima kada se stečajni postupak ne provodi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.