subota, 31. prosinca 2016.

Iphone 5s baterija

Iphone 5s baterija Ovdje ćemo vam pojasniti 5 mitova o Apple baterijama koji su potpuno netočni i o kojima odavno više ne morate brinuti. IPHONE 5, 5S ILI 5C BATERIJA-NOVO UKOLIKO STE PRIMJETILI DA VAM BATERIJA U MOBITELU KRATKO TRAJE ,VRIJEME JE DA. Ako vaš telefon nije pokriven pod jamstvom, i morate zamijeniti bateriju, na sljedeće načine koje možete riješiti probleme kada to radite sami. U cijenu nije uračunata zamjena baterije! Vaše trajanje baterije bi se moglo povećati najviše za 1 minutu. Zaslon ima "samo" 4 inča dijagonale; Prekratko trajanje baterije (10-ak sati). Imam HTC i rezervnu bateriju koju zamjenim za 30 sekundi, ako je to potrebno.

Iphone 5s baterija
Više svjetline u ekranu brže troši bateriju.


U ponudi: Maske, Folije, Slušalice, Baterije, Display stakla, itd. Nemam neku opremu za snimanje ali iskreno se trudim da bude sto kvalitetnije ipak pocetnik sam. Vrijeme isporuke: Unutar 48h; Šifra artikla: 20587; Kataloški broj:. BATERIJA iPHONE 5, Apple, Zamjenska - Apple - Baterije - Oprema za mobilne telefone - LAnet. Kako se baterija ne bi brzo trošila. Napomena: Prikazana cena je samo za uslugu servisa zamene delova, u cenu ne spada materijal tj. Replace that old, dead or dying battery with a brand new one!


Ova baterija se odlikuje izuzetnim kvalitetom i trajnošću. Jedini mi problem radi baterija koja je katastrofa. Koliko vam zdrži v povprečju baterija na iphonu 5s? Redkokdaj da mi zdrži cel dan, včasih mi začne že. LED-backlit IPS LCD display, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth. Ne dopustite da Vam se mobitel zgasi zbog slabe baterije u nezgodnom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.