petak, 9. prosinca 2016.

Purić samobor radno vrijeme

Purić samobor radno vrijeme Kao zanatska radionica pod imenom "SERVIS ZA DIESEL UREĐAJE" registrirana je u Samoboru 1964 godine. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoJesenska servisna akcija za sve marke vozila. U današnje vrijeme automobili su pouzdaniji i prelaze veće udaljenosti prije potrebe za servisom. Ipak radni vijek mnogih skupih sklopova i dijelova, a time i pouzdanost i. Naš auto servis se nalazi na zapadnom ulazu u Samobor. Pronađite adresu, kontakt i radno vrijeme za Purić d. Samobor - Sve na jednom mjestu proizvodi, usluge. OIB, grad, sjedište, adresa, prodajna mjesta i radno vrijeme - winko.


Obavijest o radnom vremenu tijekom Božićnih i novogodišnjih blagdana. Ovaj je kod mene i navodno dobro radi, kažu bolji od Purića. Purić u Samoboru, Ivanuš u Zaprešiću, Pinjušić u Dubravi ja radim sa Ivanušom. Na njega se baš ne tuže ljudi, za razliku od ovog markuševečkog lopova Baloga. Sorry, nije tramvajska, al nije ni. Evo ljepše vrijeme dolazi i ja sam furt za takvo druženje! Inače kaj se tiče novijih godišta mislim da je Purić bog i batina u našoj regiji! Poslodavac: PURIĆ DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU, Samobor.


Purić samobor radno vrijeme
Authorised distributor and Diesel Center for Bosch, Delphi, Denso, Stanadyne, VDO, Hartridge, TRW. Radno vrijeme: sve dane osim ponedjeljka. Takva nebriga je sramota za grad Samobor,komunalac,mjesne. Purić, koja je zahtjevala da se to najljepše drvo na samoborskom groblju posječe. Purica i raca (po narudžbi 2 dana ranije) 170 kn. Vrijeme je naklonjeno izletnicima, ove "proljetne " temperature pozivaju nas za. Vincekov put 13, Slava gora, Samobor.


U strogom središtu Samobora, nasuprot hotela Livadić, nalazi se restoran. U jelovniku možete pronaći: zapečene štrukle, puricu s mlincima, dimljeni buncek. Popust se odnosi na vrijeme trajanja ugovora i ne može se kombinirati s drugim. Rajka Turka, Davora Kelemena i Kreše Purića, koji su poginuli 29.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.