utorak, 10. siječnja 2017.

Agencija za registraciju vozila sarajevo

Agencija za registraciju vozila sarajevo Garantujemo najjeftiniju i najjednostavniju registraciju i prevod vašeg vozila. Agencija za registraciju, osiguranje i odrzavanje automobila. Napomena: Sve navedene podatke možete pronaći u saobraćajnoj dozvoli Vašeg vozila.

Agencija za registraciju vozila sarajevo
Registracija vozila Sarajevo,kompletna registracija vozila,prijevod vozila osiguranje vozila,tehnički pregled,tehnicki,kupoprodajni ugovor,posebne pogodnosti. REGISTRACIJA I PREVOD MOTORNIH VOZILA NA RATE. Zanima me jos kako ide sa prevodom vozila imali smo staro.


Produzetak registracije vozila25 objava22 srp 2009Registracija auta na rate - Sarajevo15 objava23 lip 2008Više rezultata za forum.

Agencija za registraciju vozila sarajevo
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoObavezni tehnički pregled vozila preduvjet je za registraciju automobila u BiH. Obavite tehnički pregled Vašeg vozila na suvremeno opremljenim stanicama za. Djelatnost društva obuhvata komisionu prodaju vozila, posredništvo u registraciji vozila, kao i. Osnovna djelatnost su tehnički pregledi motornih i priključnih vozila uz komplementarne poslove iz. Napravite okvirnu kalkulaciju cijene registracije vozila. Agencija ZEBAX, za pravna i fizička lica vrši usluge: – registracije svih vrsta vozila. Kupljeno vozilo (novo ili rabljeno) vlasnik dovozi u stanicu za tehnički pregled vozila (u daljnjem tekstu: STP).


Prilikom registracije vozila, STP će osim tehničkog. UNESITE PODATKE ( PRVIH PET POLJA SU OBAVEZUJUĆI).

Agencija za registraciju vozila sarajevo
Uposlenici društva će učiniti sve da process registracije Vašeg motornog vozila protekne bez problema i u. Za sve informacije o načinu obračuna troškova za registraciju vašeg vozila. Kantonalni porez na Vozila (vidi tabelu za porez). Stav Agencije za javne nabavke BiH: Usluge obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i kasko osiguranja, tehničkog pregleda i registracije vozila su usko. Vlasnici automobila u BiH plaćaju greške koje su napravili službenici. Prema podacima iz agencija za registraciju vozila, u Policijskoj upravi Novi grad u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.