ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Električna postrojenja

Električna postrojenja Predavanje 7 - Glavni elementi postrojenja. Sabirnice su okosnica svakog rasklopnog postrojenja. Električna postrojenja po nastavnom programu FER 2.

Električna postrojenja
One povezuju vodove koji dovode i odvode električnu energiju. Visokonaponska rasklopna postrojenja”, H. Rasklopno postrojenje – RP čvorište mreže sklopne aparature. Transformatorska stanica – TS spoj dva čvorišta.
Električna postrojenja
Sadržaj ovih Uputa za laboratorijske vježbe iz električnih postrojenja je usklađen. You are currently using guest access (Prijava).


Prva javna elektrana je izgrađena u Njujorku 1882. Usluge zaštite na radu, zaštite od požara, servis i održavanje vatrogasne opreme, procjene ugroženosti, koordinator zaštite na gradilištu, obrazovanje odraslih. Osnovno o elektroenergetskom sustavu. Naponska i strujna naprezanja u električnim postrojenjima. Simetrični i nesimetrični trofazni sustav. Sadržaj jedinice: Serija sadrži različite brošure, prospekte i upute za rukovanje signalnim i sigurnosnim uređajima, shematske prikaze i nacrte telefonskih i. Govori se i o visokonaponskim (VN) električnim postrojenjima na plovilima pod nadzorom HRB-a (na moru i unutrašnjim vodama), te o tri.

Električna postrojenja
II▻ELEKTRIČNA POSTROJENJA autor: Rajko Misita godina izdanja: 1970.


Elektrane sa cvrstim gorivom; Proces kruženja vode i pare; Elektrane sa tecnim gorivom; Nuklearne elektrane. Podjela mjera sigurnosti pri radovima na električnim postrojenjima. Zavod za izdavanje udžbenika, 1970 - 406 pages. RAZVOJ LABORATORIJA ZA ELEKTRIČNA POSTROJENJA. U uvodnom dijelu rada opisane su komponente Laboratorija za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.