petak, 17. ožujka 2017.

Niskoenergetski stanovi čakovec

Niskoenergetski stanovi čakovec U niskoenergetskoj stambeno poslovnoj zgradi u Čakovcu ugrađeni prozori. Važno je istaknuti kako su svi stanovi već prodani te investitor. PREDPRODAJA STANOVA - NISKOENERGETSKIH STANOVA (ER "A") od 66 m2(1200EUR)-(1190EUR)89 m2 na Sajmištu u Čakovcu , pokraj dviju.

Niskoenergetski stanovi čakovec
AKOVEC, kliknite i sigurno pronađite novogradnja ČAKOVEC. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se 2- soban stan stambene površine 67,20 m2, u zgradi bez lifta na 1. VILA VISOKE KVALITETE NOVOGRADNJA NISKOENERGETSKI STAN.
Niskoenergetski stanovi čakovec
JEDINA OVLAŠTENA AGENCIJA ZA PRODAJU OVIH STANOVA - DIREKTNO OD INVESTITORA NOVOGRADNJA VISOKE KVALITETE NISKOENERGETSKI. Martin Sever iz Varaždina svakog dana dolazi u Čakovec pogledati radi li se što na zgradi u kojoj su i dva stana koje je još 2005.


Low energy residential construction of the town of Čakovec in the period. Prodaju se novi niskoenergetski stanovi u zgradi s liftom. Primjer grada Čakovca: Maksimalna subvencija po pojedinoj obiteljskoj kući. Najam i prodaja građevinskih zemljišta u mjestu Čakovec i okolica. Jedna od njih, zapravo pasivna kuća, gradi se trenutno i u Čakovcu u. U Zagrebu su zadnjih godina cijene stanova dotjerane do 2. Grad Čakovec je u posljednjih desetak godina kroz urbanističko planiranje i projektiranje.

Niskoenergetski stanovi čakovec
Ključne riječi: cijena stana, energetska učinkovitost, niskoenergetske.


Niskoenergetski, pasivni, nula energetski i plus energetski standardi gradnje: budućnost suvremene. PRODAJE SE dvosobni namješteni komforni stan od 60 m2 u Čakovcu na Jugu. Odluka o gradnji pasivne ili niskoenergetske kuće isplativa je investicija. Zagreb, Koprivnica, Čakovec, Jastrebarsko….

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.