četvrtak, 30. ožujka 2017.

Optotim bogovićeva 1

Optotim bogovićeva 1 POLIKLINIKA OPTOTIM (Pokaži na karti). Izrada web stranica i web shopa: Prolink. Kompletni oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim za 99kn umjesto 400kn!

Optotim bogovićeva 1
Centar; Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime; Ponude. Planića, u zgradi u Bogovićevoj 1 ponuditi posve novi koncept pristupa i luksuza za pacijente. Institut za oftalmologiju - Poliklinika Optotim. Besplatna kontrola dioptrije za naočale i meke kontaktne leće.
Optotim bogovićeva 1
Lokacija: Adresa i točna pozicija na mapi.


Tip mjesta: Zdravlje i osobna njega, Medicinske usluge, Bolnice, klinike i liječnici. Online kupnja podataka i kompanijskih lista. Optotim optika, City Center One, Vukovarska ulica 207. Optika BINOCULUS, Jarun 1, Crkva Mati. Bučević, voditeljca poliklinike Optotim. Zagreb, Hrvatska - Bogoviceva 1, Poliklinika Optotim. Na svečanom otvorenju Poliklinike Optotim u Bogovićevoj 1 u Zagrebu okupilo se mnogo uglednih liječnika i osoba iz javnog života.


And, Ilica 33; Croata, Oktogon, Ilica 5; Optotim, Bogovićeva 1; United Colors of Benetton, Bogovićeva 9; Sisley, Margaretska 1; sve u Zagrebu.

Optotim bogovićeva 1
Vrsta dozvole, Medicinski proizvodi na malo. See 2 tips from 33 visitors to Poliklinika Optotim. Iskoristite priliku u Poliklinici Optotim,za samo 99kn dobijate specijalistički pregled za. Vaš će se problem riješiti u poliklinici i optici Optotim gdje će vam napraviti pregled za kontaktne leće, a na dar će vam još dati i promo paket u. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i. Optotim je moderno opremljena optika čiji se uspjeh prepoznaje po kvaliteti usluge, raznolikosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.