utorak, 14. ožujka 2017.

Pravo bl raspored ispita

Pravo bl raspored ispita Rezultati ispita iz predmeta: MEDICINSKO PRAVO. Ispit iz predmeta NASLJEDNO PRAVO održati će se u utorak, 14. Prije 6 dana - Pravo izlaska na drugi kolokvij je uvjetovano prolaskom prvog kolokvija.

Pravo bl raspored ispita
Studenti koji nisu ostvarili pravo pristupa usmenom ispitu mogu izvršiti uvid u ispit na početku usmenog ispita. Obavještavamo studente da će se ispit iz predmeta Praksa održati u petak 20. Obavještavaju se studenti će se predavanje iz predmeta Međunarodno ekonomsko pravo, odnosno. Naziv, Pravni fakultet Univerziteta u Banjaluci.


Pravo bl raspored ispita
Predavanje iz predmeta Krivično pravo - posebni dio zakazana za 9. PRAKSE U ADVOKATSKOJ KANCELARIJI B&B LAW OFFICE BANJA LUKA. U prilogu oglasa se nalazi raspored studenta po grupama i po modulima koji se. Ispit – januarsko-februarski rok (I termin) iz predmeta: Ustavno pravo II. Terminski raspored polaganja ispita iz predmeta: Teorija države, Teorija prava i Pravno. Studentima koji nemaju položene sve ispite, biće omogućen upis naredne. Banja Luka: Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci. Raspored polaganja te lokacija istog će biti naknadno istaknuta na oglasnoj ploči Medicinskog fakulteta.


Studenti koji polože praktični ispit stiču pravo na izlazak na pismeni dio ispita koji se zakazuje za.

Pravo bl raspored ispita
Strani državljani i lica bez državljanstva imaju pravo na sticanje obrazovanja u skladu sa. GODINE, KAKO BI IM BILO OMOGUĆENO PRIJAVLJIVANJE I POLAGANJE ISPITA. Drugi kolokvijum iz nastavnog predmeta Uvod u pravo za studente prve godine. Stručni upravni ispit za visoku školsku spremu. Mene zanima kakva je Savićka (država i pravo) na ispitu?


Raspored nije bitan, a predmeti su: opšta istorija države i prava, ekonomija, teorija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.