nedjelja, 2. travnja 2017.

Košara za bicikl prednja

Košara za bicikl prednja Za prenošenje svakodnevnih stvari na biciklu. Košara za bicikl za postavljanje sprijeda. Košara, odvojiva, pričvršćuje se na upravljač.

Košara za bicikl prednja
Oprema za bicikle u malim oglasima sa slikama i cijenama opreme. KOŠARA I love my bike, dječja, prednja za volan. Metalna, prednja košara sa praktičnom ručkom za nošenje. Torba ili košara za bicikl vašem biciklu daju onu dodatnu dozu svestranosti koja vam omogućuje da ga koristite kao glavno prometalo.


Košara za bicikl prednja
Dimenzije: 37 x 23 x 19 cm Boja: crna. Prednja košara univerzalna sa podupiračem. Pokrivalo za kišu za prednje košare Basil Cover crna. Prostrana stražnja košara za bicikl sa velikim otvorom za jednostavnije. Vrlo čvrsta prednja košara za bicikl, privlačnog zaobljenog izgleda, savršeno se uklapa u sliku gradskog ili "touring" bicikla. PREDNJA KOŠARA ZA BICIKL NATUR 40X30X224. Prednji nosač za košaru na biciklu Biciklizam. Veliki izbor prednjih i stražnjih košara za bicikl u našem web shopu.


Košara za bicikl prednja
Košare za bicikl po povoljnim cijenama. Pregledajte i ostale artikle u web. Ova raznovrsna i elegantna košara za bicikl može se sigurno montirati na prednje ili stražnje nosače za bicikle te pruža puno dodatnog prostora za spremanje. BRB SPORT: Bicikli i prodaja bicikala. Dječji bicikl TEXT veličina kotača: 20″, 18 brzina, Shimano prijenos, V-brake kočnice. Nosač je kompatibilan za: Bike GP okvir Mini bikey prednja.


Namjenjeno za bicikle: 20 -28 Težina: 268g Max nosivost: 25kg. ZNAČAJKE: - ABS i PC profilirani košara s kompaktnim - sklopivim ručkama - patentirani nosač koji je. Boja: SMEĐA jedinica mjere: KOM Prodaja bicikala, dijelova za bicikle, opreme za bicikle, servisiranje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.