petak, 28. travnja 2017.

Razmjena knjiga 2016

Razmjena knjiga 2016 Vas organizirali razmjenu udžbenika putem weba! Udruga za razvoj civilnog društva Dijalog, Rijeka. Spremljeno u privremenu memorijuSlično26.

Razmjena knjiga 2016
Naslovnica Oznake Postovi s oznakom "razmjena udžbenika". Razmjena školskih knjiga online putem Burze udžbenika. U Knjižnici Novi Zagreb već više od deset godina njegujemo razmjenu rabljenih. Mostar: Izvanredna akcija dobrovoljnoga darivanja.
Razmjena knjiga 2016
Daily Mail: Video Nikole Raguža obišao i dirnuo.


Savjet mladih Primorsko-goranske županije organizira razmjenu udžbenika za učenike osnovne i srednje škole za slijedeću školsku godinu 2016. RAZMJENA KNJIGA, Knjige za osnovnu i srednju školu. Knjige za školu u malim oglasima sa slikama i cijenama školskih knjiga. Roditeljima i učenicima omogućit će se razmjena knjiga i udžbenika na jednome. Važno: Ostali portali za razmjenu knjiga. Vrijeme nakon završetka nastave je rezervirano za razmjenu udžbenika. Imaš odličnu knjigu koja te oduševila, želiš ju predstaviti što većem broju ljudi, ali ne znaš kako? Hrvatskom društvu pisaca, na Gornjem gradu – Basaričekova 24, Zagreb održat će se 11.


Razmjena knjiga 2016
I ove godine, GKP Komunalac u prostorima Doma mladih Koprivnica organizirat će razmjenu knjiga i udžbenika za osnovne i srednje škole za. U želji da pomogne kod nabavke udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola, a roditeljima znatno smanje. I nakon razmjene udžbenika u srednjoj školi Petrinja, mnogi su učenici ostali kratkih rukava. Uz akciju razmjene knjiga za školsku godinu 2016. Osim pitanja razmjene udžbenika, Savjet mladih PGŽ ovog ljeta bavio se planiranjem i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.