petak, 28. travnja 2017.

Žiroskop u mobitelu

Žiroskop u mobitelu Većina ljudi kada se spomene žiroskop odmah pomisli na mehanički žiroskop, rotirajući predmet, najčešće disk, obješen u jednom ili dva. Proximity senzor ili senzor blizine je uglavnom smješten u neposrednoj blizini zvučnika na vrhu mobilnog telefona. U telefonima se koristi vibrirajući žiroskop jer je komercijalno lako dostupan, pristupačan i malih dimenzija.

Žiroskop u mobitelu
Ako teško sklapate oči u krevetu nakon gledanja u mobitel, onda je ovo ono. VIDEO: Pretvaranje mobitela u Kinect kameru. Ovaj Microsoftov projekt može pretvoriti kameru na pametnom telefonu u dubinsku nalik na. Nije još svima dostupna no kada bude, omogućite li je u Smart Lock odjeljku.
Žiroskop u mobitelu
To će znati koristeći integrirani akceleoremetar i žiroskop koje danas ima.


U više navrata sam pročitao podatak (u specifikacijama) da telefoni novije. G-sensor je verovatno izveddeno od Gyroscope - žiroskop na. Smart Rotation) – detektira rotaciju uređaja koja se mjeri na temelju. Samsung navodi kako sve ove skrivene mogućnosti u Samsung Galaxy S4. U uvodnom dijelu ovog rada opisana je motivacija. Pogledajte sve članke s oznakom Žiroskop. THL je nedavno predstavio mobitel s baterijom iznimno velikog kapaciteta – čitavih 4400 mAh. Uz mobilni telefon testa svi senzori mogu biti testirani na telefon aktivnih senzora i čitati.


Žiroskop u mobitelu
Dakle, možete vidjeti na prvi pogled koji Senzori mobilnog telefona ili. Premda igra još službeno nije dostupna u našoj regiji, a izlazak iste u. Vama što ne radi kamera to vam je zato što nemate žiroskop-senzor ugradjen u mobitelu kao ni ja. U slučaju nestanka signala GPS-a, dannbi se estimirala putanja objekta moguće je koristiti. Uz spajanje žiroskopa, akcelerometra i magnetometra mobitela. Umi Super je dobar mobitel, no ponešto od specifikacija su marketinški nabrijane. Ostalo: IR, žiroskop, akcelerometar, senzor udaljenosti i svjetla, Hall. Možete koristiti i žiroskop mobitela pa kako naginjete mobitel tako će i dron letjeti.


Prijenos slike je brz i bez puno trzaja dok je u dobrom dometu. Osim omota, trebat će vam malo ljepila, olovka, selotejp i. Akcelerometri se danas primjenjuju u raznim napravama: tabletima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.