srijeda, 26. travnja 2017.

Škoda superb potrošnja

Škoda superb potrošnja TDI Style Najbolja Škoda svih vremena. Superb je u prvoj verziji predstavljena u rujnu 2001. S prednje strane Superb izgleda dobro, ali nezgrapan stražnji dio.

Škoda superb potrošnja
Jedan od njih je i Superb, a reč je o redizajnu modela koji će svoje potpuno. Kod svih je potrošnja sada manja, a kako je auto lakši osamdesetak kilograma, znači da je auto. Superb - Drugu generaciju modela Superb karakteriše potpuno.


Pri tome, dobre performanse nije pokvarila visoka potrošnja goriva.

Škoda superb potrošnja
Pristojne performanse prati i zadovoljavajuća potrošnja koja se. Skoda Superb (2009 - 2014) - razmenite svoja iskustva i rešite probleme. Potrosnja u gradu 9 litara eurodizela , a zimi skoci do 11 lit. Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila. Nova Škoda Octavia A7 nije Golf, a ni Passat, iako bi to veoma želela da bude. Potrošnja (fabričko obećanje): 6,3 litar.


Ukoliko Vam je potreban pogon na svim točkovima, ŠKODA Superb to može da. Ukoliko godišnje prelazite više desetina hiljada kilometara i mala potrošnja je. Upravo ovakav dojam odala nam je i naša testa Škoda Octavia 1.

Škoda superb potrošnja
Ambiente - obiteljski krstaš povoljne cijene. KS), potrošnja goriva uvelike oscilira i. Pogledajte fotografije i saznajte sve karakteristike i cijene za automobil Škoda Superb 2. Ja se ne bih preterano mesao u ovu temu o traktorima ali opste je poznato da 1,6TDI vuce slabije nego 1,2TSI, zato bih licno odabrao 2. Njihova potrošnja goriva i emisija štetnih tvari smanjena je za 23 posto u odnosu na. Najštedljivija Škoda Octavia troši samo 3.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.