srijeda, 26. travnja 2017.

Ulje hipenol 90 cijena

Ulje hipenol 90 cijena Ulje hipenol 90 cijena Slika, Naziv, Cijena, Dostupnost, Košarica. Motorna ulja za cestovna vozila, građevinske i.

Ulje hipenol 90 cijena
INA HIPENOL GTL SAE 90 monogradno mineralno ulje za hipoidne prijenose. MOTORNA ULJA ZA DVOTAKTNE I ČETVEROTAKTNE MOTORE. Napomena: cijena je iskazana u neto iznosu.
Ulje hipenol 90 cijena
Ulje za kosilice, trimere i pile (19). ULJE NISOTEC HIPO SAE 80W je monogradno višenamjensko EP ulje za zupčaste prijenosnike koji.


U ponudi također imamo 80W-90,SAE 90,SAE 140, SAE 85W-140. Zna li netko koje su razlike između ovih ulja osim u cijeni? INA MAZIVA nude širok raspon vrhunskih proizvoda od motornih ulja do proizvoda za brigu o izgledu automobila. Cijena: €3 ≈20kn, Mineralno ulje za hipoidne prijenose. Posjeduje uporabne dozvole: Uvršten je na liste ZF TE-ML. Ključna riječ filtera: Cijena: Izdvajamo iz ponude.


Ulje hipenol 90 cijena
Zanima Vas cijena za proizvod ULJE HIPENOL INA? Ispunite formular i pošaljite nam upit. Posebno razvijeno zupčaničko ulje mineralne osnove za primjenu u “Limited Slip” diferencijalima. NAZIV PROIZVODA: ULJE HIPENOL GTL 90 4L INA. M 1 GL5 SAE 75W-90 (HIPENOL) 5L 21,80 kn 18. Hipodino ulje 90, također, Hipenol 90 ima veći kinematički viskozitet. SPIRAX ulja za mjenjače i automatske mjenjače. Ulja i maziva - Optima, ULJA ZA MENJACE I DIFERENCIJALE.


INA Hipenol GTL su ulja mineralne osnove za hipoidne zupčaničke. Transhido se zove ulje za jd neko iz srbije cijena oko 230kn. Ine 80W90 stavljam i mjenjam ga svake sezone bez. Steta, jer cijena je OK, a obzirom da je za getribu skutera koja nije toliko. Taj hipenol je malo rijedji i po GL-5 specifikaciji, a ulje koje imaju u 75W. U sve navedene cijene uračunat je PDV. Višenamjensko ulje za zupčaničke prijenosnike, a posebno se preporuča za primjenu u portalnim.


Ukupna cijena ponude nakon ispravka računske greške iznosi 4. Napomena: Konačne cijene s uključenim rabatima i akcijama biti će prikazane na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.