srijeda, 3. svibnja 2017.

Hartmannov čvor zaštita

Hartmannov čvor zaštita Hartmannov čvor zaštita Zbog mjera predostrožnosti za sigurnost Vašeg zdravlja,pogledajte o prirodnim zračenjima i kako se od. Postepeno su se pronalazili načine zaštite od štetnih zračenja. Kako se zaštititi od štetnih podzemnih zračenja?

Hartmannov čvor zaštita
Hartmannov čvor zaštita
Zaštita od geopatogenih, elektromagnetskih i inih zračenja. Zaštite zdravlje - Medipur - Ekskluzivni medicinski ortopedski madraci. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoZAŠTITA OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH ZRAČENJA.


Hartmannov čvor zaštita
Hartmannov čvor zaštita
Mjesta gdje se te linije sječu nazivaju se HARTMANOVI ČVOROVI. Program detekcije i zaštite od štetnih zračenja: štetna zračenja, radiestezija. Krevet se, drugim riječima, nikako ne bi smio nalaziti na mjestu prolaska linije ili čvora. Stari Kinezi poznavali su vrlo dobro geopatogene točke, telurske čvorove. BIOSTAT-zaštita, terapija, relaksacija! Plečko ju je preporučio), ali ja sam nabavila janjeću i kozju kožu i sve poslagala ispod.


Može se pokušati zaštititi nekim sredstvima kao što su neutralizatori i biogeneratori. Centar za ispitivanje i savjetovanje o štetnim zračenjima, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina.

Hartmannov čvor zaštita
Hartmannov čvor zaštita
ADR Natura - zaštita od zračenja, mjerenja i proizvodi. RADIESTEZIJA - ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA. Karakterističan primjer su čvorovi nazvani po dr. Hartmannove mreže je velika samo u slučaju.


U posljednje vrijeme po pitanju lociranja i zaštite od patogenih zračenja. Neće za to biti zaslužan grad, županija ili resorno Ministarstvo zaštite okoliša, već. Upozoravali su druge ljude i pronalazili odgovarajuća sredstva zaštite. Uglavnom, stavila sam mali orgonit na carryev čvor i visak se nije smirio. Mjesta na kojima se presijecaju meridijani i paralele čvorovi su koji su u njegovu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.