srijeda, 3. svibnja 2017.

Perzijska mačka poklanjam

Perzijska mačka poklanjam Udruga "9 Života" iz Osijeka traži dom za: mladog mačka starosti cca 4,5 mjeseci. Kućni ljubimciSpremljeno u privremenu memorijuSličnoMačke perzijske prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: perzijske mačke.

Perzijska mačka poklanjam
Hitno poklanjam čistokrvnu perzijsku mačku staru 3 godine. Prije 4 dana - MACA LaMaza je curica stara oko šest mjeseci koja živi u Zagrebu i traži topli dom. Perzijska mačka mješanka Perijska mačka mješanka. DOBRODOŠLI KOD NAS SVE LJUBITELJI I PRIJATELJI PERZIJSKIH MAČAKA!
Perzijska mačka poklanjam
Poklanjam perzijsku mačku u dobre ruke - UDOMLJENA.


Povodc sa uprtacem Big Cat za velike mačke 120 x 1,3cm. Trenutno se nalazite u podkategoriji: Mačke. Sijamske, persijske, ruske plave i britanske kratkodlake mačke, exota mačke, šumske i domaće. Cupko je macak jedne simpaticne gospodje, moje susjede, koja se bas i ne sluzi puno internetom, pa me zamolila da joj malo pomognem. Svi oglasi iz kategorije Mačke na Market. Persijki UZGOJNI muzjaci i zenska maca.


Oglas za perzijskog mačka postao hit na internetu. Sada je vrijeme kada je popularni oglasnik Njuškalo pun oglasa za prodaju i poklanjanje.

Perzijska mačka poklanjam
Mlad persijski mačak, spreman za parenje. Nazalost ne mozemo ih dugo drzati,jer vec imamo dva psa i macku. Trazimo ako bi ih netko mogao udomiti ili im barem pužiti privremeni smještaj. Stranica Mica-Maca predstavlja novo leglo perzijskih i egzota maca uzgajivacnice Alpha Centauri. Mačka se osjećaju jednako udobno u maloj garsonijeri kao i u kući s velikom.


Ako ste pronašlo mačića ili vam ga netko poklanja, odmah ga odnesite kod.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.