nedjelja, 30. srpnja 2017.

Akrilne boje na staklu

Akrilne boje na staklu Ja dosta slikam akrilnim bojama po staklu i uvijek ti se vide potezi. P: Htjela sam sama napraviti igraonicu za papigicu tigricu - bojala bih drvo akrilnim bojama na bazi vode pa me zanima bi li joj to stetilo? Pripremite kistove, akrilne boje, šablone, spužvice i sve ono čime inače.

Akrilne boje na staklu
Za motive na samoj tkanini možete koristiti već gotove, kupljene. Pogledajte našu ponudu akrilne boje. Latex primer i akrilna boja idu ruku pod ruku, kada slikanje raznih površina - od drveta za zidne ploče, od betona do metala. Krekle glazura je medijum koji se nanosi između dva sloja akrilne boje i ispucava gornji sloj boje.


Akrilne boje na staklu
Nanesete prvi sloj željene boje (akrilne). Frost boje se mogu koristiti kao podloga za salvetnu tehniku. ACRYLYC - akrilne boje na bazi vode. To su boje koje nisu isključivo za staklo. Akrilna boja u spreju idealna za korišćenje sa šablonima, za pozadine ili glavne dizajne. Pogodna je za porozne podloge kao što su: slikarska platna, papir. Kada pauzirate ili ste završili posao za taj dan, obavezno operite alat vodom, ako ste radili sa akrilnim bojama. Za uljane ili nitro boje koristiti adekvatni.


Imaš boje baš za staklo ali o njima neznam puno.

Akrilne boje na staklu
Možeš i akrilom ali moraš malo pobrusit staklo sa finom brusom ili ti se akril nece primit. Decoupage uputstva i savjetiSpremljeno u privremenu memorijuSlično9. Korištenjem boja za staklo dobit ćete jedinstvene primjerke ukrašenih boca na svojoj polici. U našoj ponudi preporučamo boje za staklo vitrail, drugi brand su. Treba mi savjet što točno trebam za crtati po flašici-kakvu boju da. Dolaze u većem pakiranju od decorlack acryl boja za staklo.


SLIKANJE NA STAKLU PRIPREMA Očistite staklo alkoholom od masnoće. Akrilne boje su zbog veće količine pogodne za podlogu salvetama kod nanošenja. CRTANJE Tada ispunjavajte konture bojom za staklo, boju nanosite mekim kistom. Slikanje na staklu : Uvod, potreban materijal za slikanje. Kvalitetna sjajna crvena akrilna boja za razne podloge, 750 ml. Neprozirna mat boja na vodenoj bazi za drvo, karton, staklo, metal, papir itd.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.