ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

Karcher usisavači na vodu

Karcher usisavači na vodu Kärcher usisavači za mokro i suho usisavanje i usisavači s četkom nude optimalna rješenja za industriju, obrtništvo, automobilsku branšu. Za razliku od konvencionalnih usisavača prašine s filtarskom vrećicom DS 5. Waterfilter radi pomoću prirodne snage vode.

Karcher usisavači na vodu
Da te utješim, mi smo oko Božića kupovali usisavač na vodu i tada smo gledali i jedini. Karcher na vodeni filter, bez regulacije snage 1657kn. Nadjoh jedan usisivac na vodu, Kärcher DS 5600 + dodatna opcija turbo cetka (rotirajuca) s obzirom da imam dvije macke. Prije usisavanja uliješ vodu a nakon toga izbacuješ blato.
Karcher usisavači na vodu
Višenamjenski usisavač WD 6 Premium osvaja svojom izrazito velikom snagom usisavanja od 2000 W. Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima 74 proizvoda Karcher poput daska za. Usisavač za suhe i mokre površine Karcher WD 3. Karcher centar, najpovoljniji Karcher proizvodi za savršenu čistoću.


Novo u ponudi: Profesionalni usisivači za čišćenje tekstila. Naime usisni mlaz vazduha dva puta prolazi kroz vodu, pa kroz drugostepeni perivi. Karcher usisivač za suvo i mokro usisavanje WD 2 je uređaj koji može da. Kako biste što lakše i brže izabrali model koji vam treba, pomoći će vam filteri po kojim možete pretraživati: tip (s vrećicom, bez vrećice ili usisavač na vodu). Ja ti savjetujem plati karcher cijena oko 4000 kn i iznenadit češ se koji je.

Karcher usisavači na vodu
Imam usisavač na vodu i ima ta četka ali.


Navodno Karcher ima izuzetne usisavace, na tragu tog Rainbowa samo za 10 puta. I to zahvaljujući patentiranoj Kärcher tehnologiji mlaznica. KARCHER WAP masina, masine,pumpa,pumpe za pranje. Znaci, usisivac sa vodenim filterom UVEK ima vodu u sebi, bilo da. Kärcher mokri, suvi i usisivači sa četkom nude optimalna rešenja za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.