srijeda, 9. kolovoza 2017.

Kupaonski radijatori akcija

Kupaonski radijatori akcija Kupaonski radijatori, Radijatori za kupaonicu, Na navedene cijene odobravamo akcijski popust od 15% za sve vrste plaćanja. Možeš birati između klasičnih zidnih radijatora, panelnih radijatorima s ventilatorom ili bez, kupaonskih radijatora koji omogućuju sušenje ručnika ili odjeće te. Naš široki izbor kvalitetnih kupaonskih radijatora možete pregledati na našem.

Kupaonski radijatori akcija
Ne propusti među prvima dobiti informacije o najnovijim akcijama, novitetima te. Cijevni kupaonski radijatori Gorenje u prostor unose toplinu i djeluju kao dekorativni element. RADIJATORI - čelični pločasti i aluminijski radijatori.


Odaberite između raznih modela u bijeloj ili kromiranoj izvedbi.

Kupaonski radijatori akcija
Električni kopaonski radijator za grijanje kupaonica, sušenje ručnika i rublja. Radijator Domi ima ugrađen elektronski grijač snage 600 W s elektronskim. Namjena proizvoda: Cjevasti kupaonski radijatori TREND su namijenjeni za grijače sisteme u etažnim, ali i u drugim. AKCIJA: Iskoristi priliku i uštedi 58 kuna! Dopadljiv dizajn cjevastih radijatora idealno se uklapa u kupaonske i kuhinjske prostorije.


Akcija Bosch i Buderus sustava - jesen 2016. Početna Proizvodi Grijanje Radijatori. Enrad kupaonski radijator H 1800, L 600 mm, 1. Fascinantno preciznim geometrijskim oblicima može se pohvaliti Ruby Bath Plus.

Kupaonski radijatori akcija
Izuzetno praktični i funkcionalni, kupaonski radijatori namijenjeni su grijanju. U slučaju grijanja na struju, uz radijator je potrebno kupiti i grijač s termostatom. Visooa kvalitetni radijator s visokom toplinskom provodljivosti, pogodan za korištenje u kupaonici, kuhinji, sauni ,u dnevnim boravcima itd. Bauhaus objave: Bauhaus katalog Bauhaus akcija. KM, Ravni čelični kupaonski radijatori sa grijačem.


Diskretne horizontalne cijevi idealne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.