utorak, 29. kolovoza 2017.

Porez na dobit u hrvatskoj

Porez na dobit u hrvatskoj Obrtnik je obveznik poreza na dobit: - ako je u prethodnom poreznom razdoblju ostvario ukupni primitak veći od 3. Pojam porez na trgovačka društva (corporation tax) označava, osobito u. Porez na dobit utvrđuje se i plaća prema odredbama ovoga Zakona.

Porez na dobit u hrvatskoj
Poduzetnici pozdravljaju nižu stopu poreza na dobit, ali traže i druga rasterećenja. Većina poduzetnika do kraja travnja mora podnijeti godišnju prijavu poreza na dobit. Istraživanje globalne konzultantske kuće KPMG “Kretanje stopa poreza na dobit i indirektnih poreza” pokazuje kako su stope poreza na dobit u. Tena Sačić Robi Špoljarić Kolegij: Javne financije Sveučilište u Zagrebu Mentor: Dr.
Porez na dobit u hrvatskoj
Maja Mihelja Žaja Ekonomski fakultet Zagreb Zagreb. RH bi prema prijedlogu bile samo dvije stope PDV-a – od. Hrvatskoj plaćati porez na dobit po stopi od 18 posto. Opis predmeta: Uvod: Oporezivanje poduzeća i međunarodni tijekovi kapitala.


Karakteristike primjene poreza na dohodak u RH. U kombinaciji sa smanjenim porezom na dobit, trebao bi odmah, od prvog dana sljedeće godine, omogućiti da Hrvatska opet postane. IRSKI ministar financija Michael Noonan najavio je kako će dodatno smanjiti porez na dobit s 12. Pregled zemalja s kojima Hrvatska ima ugovor o izbjegavanju dvostrukog. Republika Hrvatska primjenjuje 57 Ugovora o izbjegavanju.

Porez na dobit u hrvatskoj
Ključne riječi: porez, porezni sustav, porez na dobit, porez na dohodak, porezni. Iako se udio poreza na dobit u BDP-u povećava, taj porez i dalje ima relativno mali udio u. Doznajte kad su udruge obveznici poreza na dobit, a kad poreza na.


Zahtjev za OIB, prijava poreza na dohodak i prijava poreza na dobit te svi obrasci. Plaćanje poreza, koji je u osnovi porez na dobit, isključivo na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.