srijeda, 9. kolovoza 2017.

Posjete zatvorenicima u remetincu

Posjete zatvorenicima u remetincu Imao sam velike sreće jer nisam završio u Glini. Turopolje je prema tome prolazna avantura, Glina je prava priča. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoTISAK: TISKARA KAZNIONICE U GLINI.

Posjete zatvorenicima u remetincu
Veliko čišćenje što je u kaznionici u Glini bilo organizirano ove subote nije završilo dobro za trojicu tamošnjih zatvorenika. Zbog zločina počinjenog u zatvoru u Glini tijekom domovinskog rata. U Kaznionici u Glini imaju tiskaru koja tiska obrasce za ministarstva i sudove, iznenadilo nas je da se tamo izrađuje i oprema za dječja igrališta:. U uvodnom izlaganju pučki pravobranitelj je naglasio da je njegova obveza.


Posjete zatvorenicima u remetincu
Glini) mogu bolje koristi njihovim većim. Danas Kaznionica u glini ima 252 zaposlena djelatnika, te je zaštita na radu. Sjedište : Vinogradska cesta 2, Glina. Grafika Hrašće je suvremeno koncipirano trgovačko društvo u vlasništvu obitelji. Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji kojom tiskara raspolaže, zadovoljava. Možete mu pisati na adrsu Kaznionica Glina, Vinogradska 2, 44400 Glina. U Sisku je velik problem i nepostojanje prostora za otvorene posjete. Najbolji uvjeti u Lipovici, najgori u Remetincu.


Svaki zatvorenik se ocjenjuje i s obzirom na to se određuju posjete. Osobe osuđene na kaznu zatvora do šest mjeseci upućuju se u zatvore. U kaznionicama su posjeti zatvorenicima organizirani sukladno. Dobar dan, da li mi mozete reci gdje trebam dobiti dozvolu za posjetu zatvorenika? Momak mi je u remetincu, od ponediljka, na dijagnostici pa. Najviše zatvorenika se učlanilo u Kaznionici u Lepoglavi, njih. Imamo i članova iz zatvora u Osijeku i Glini, uputili smo i par pristupnica u Remetinec.


Kod bračnih posjeta, na primjer, velika je razlika između Lepoglave i. Zatvorenik se u svakom trenutnku može obratiti službeniku pravosudne. Zatvorenica trudnica te majka i djete imaju pravo na tjedne posjete. PO PRVI put u Hrvatskoj na Internetu su se oglasile i zatvorske ustanove, zagrebački Okružni zatvor u Remetincu i Kaznionica u Lepoglavi koji na. Zaručnik mi je u zatvoru u Remetincu, gdje služi kaznu u trajanju od 5 mjeseci. U zatvoru radi psihijatar MARKO KRALJEVIĆ, koji sa zatvorenicima. Ima posjete, može dobiti i odjeću i TV, pa čak i hranu iz vana.


Posjetili smo Remetinečki zatvor da provjerimo kako zatvorenici. Danas se u zatvoru nalaze 603 zatvorenika što je unutar našeg kapaciteta od 626 mjesta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.