utorak, 1. kolovoza 2017.

Preventivni tehnički pregled cijena

Preventivni tehnički pregled cijena Naknade za redovni ili izvanredni tehnički pregled (pdv je uračunat):. Kalkulator trenutačno ne vrši izračun posebne naknade za okoliš za osobne automobile te ona neće biti prikazana u konačnom zbroju. Odluka o visini naknada za tehnički pregled i druge poslove koji se obavljaju u stanicama za tehničke preglede.

Preventivni tehnički pregled cijena
Uvjet za prvu registraciju ili produženje registracije jest ugovorena polica obveznog auto osiguranja i provjera ispravnosti vozila na tehničkom pregledu. Stanica za tehnički pregled, osiguranje i servis vozila. Informativni izračun cijene tehničkog pregleda.


Preventivni tehnički pregled - rokovi obavljanja: Preventivni tehnički pregledi obavljaju.

Preventivni tehnički pregled cijena
PREVENTIVNI TEHNIČKI PREGLED RADNOG VOZILA. Vozači kamiona posebno su ogorčeni na više cijene registracije. Novi iznos naknade za tehnički pregled autobusa ili teretnog vozila je 245. Uz redoviti tehnički pregled, u stanici se obavlja i preventivni tehnički pregled (vozila rent a car-a, vozila autoškola, taksi vozila) kao i izvanredni tehnički pregled. Na tehničkom pregledu, prvenstveno zbog Vaše sigurnosti, ali i sigurnosti svih. Uslugu kontrolnog tehničkog pregleda vozila mogu koristiti i svi ostali za cijenu od 100.


TKO ODREĐUJE CIJENU TEHNIČKOG PREGLEDA I PO KOJEM KRITERIJU I. EKO test) dijela, te preventivni tehnički pregledi vozila. Jedan od nameta koji je drastično narastao je preventivni tehnički.

Preventivni tehnički pregled cijena
Cijena naših usluga identična je kao i na svim stanicama za tehničke preglede u RH. Voditelj stanice za preventivni tehnički pregled vozila; Mob: 098 462 944. Naknadu za redovni, preventivni i izvanredni tehnički pregled vozila plaća. Eurodaus stanice za tehnički pregled, kalkulator cijena.


Cijena jednog sata rada mehaničara,limara ili autoelektričara.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.