utorak, 1. kolovoza 2017.

Printanje na drvetu

Printanje na drvetu Printanje na drvetu Zamislite svoju omiljenu fotografiju otisnutu na drvetu! Ispostavlja se da je procedura krajnje jednostavna. Sve što Vam treba je InkJet printer i.

Printanje na drvetu
Uzmite papir koji se koristi za printanje papirnatih naljepnica (možete ga naći u svakoj papirnici) i odlijepite sve naljepnice i ljepljive dijelove s. Pogodno za izradu suvenira, natpisnih ploča, etno-replika i slično. Najbolji efekt postižemo na fino obrađenom drvetu (fino brušeno).
Printanje na drvetu
Mokrim sunđerom pažljivo skidajte papir dok ne ostane slika na drvetu. Kada se uverite da nema ostataka papira, premažite površinu drveta sa. Printer odjednom moze printati 12 magneta, ili sl podloga.


Takodjer vam mozemo otkriti kako za kvalitetne rezultate tiska zaobici skupi. Poruke: Postoji li neki uredjaj koji detektuje ekser ili parče eksera u drvetu, da je. Nudimo uslugu pjeskarenja, lakiranja i printanja raznih uzoraka na drvo, metal i. Login or register to post comments; 429 prikaza; Za printanje. Azon DTS je digitalni 3D printer sa ravnim prolazom koji printa na gotove sve vrste podloga.

Printanje na drvetu
Printa na većinu gotovih proizvoda poput olovaka, upaljača. Fotokopiranje, printanje, prijepis - Sigečica - okolica. Mimaki UJF-3042 serija nudi gotovo neograničene mogućnosti kada je u pitanju aplikacije na poklonima i novitetima na drvetu i staklu.


CD - centriranje i printanje - drugi pokušaj. Lasersko graviranje na metalu, plastici, keramici, drvetu. Izrada podmetača za čaše sa štampom. Koliko ja znam nema - ali uskoro kod nas u klubu kreće tečaj printanja i prinatnje na metalu je dio tečaja. Također, papirni modeli imaju karakteristike slične drvetu, pa se mogu tako i obrađivati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.