utorak, 29. kolovoza 2017.

Surf deterdžent iskustva

Surf deterdžent iskustva Surf prašak za pranje rublja (Foto: Zadovoljna.hr). Surf tekući deteržent za rublje iris i proljetna ruža: Cvijet irisa daje slatku drvenastu notu i. Umotajte svoju najdražu odjeću prekrasnim mirisom Surf deterdženta.

Surf deterdžent iskustva
Kada sam stavljla prašak u one posudice u mašini,on je tamo i ostajao. Tekući prašak otiđe nekuda u mašinu prije nego što ja uopće zatvorim. Stranica 61 lip 2012Skidanje kilograma uz pomoć Herbalife proizvoda - Stranica 5. Ima li neki prašak za rublje koji je dobar?
Surf deterdžent iskustva
Spremljeno u privremenu memorijuManje pakovanje, ali bolji rezultat - manje je više u slučaju Surf tekućeg deterdženta za pranje rublja. Izbor mirisa: - Iris i proljetna ruža - Tropski ljiljan i Ylang.


Treba li deterdžent staviti u odjeljak ili u bubanj perilice? Jesu li Surf deterdženti prikladni za pranje obojenog rublja? Prvo će te spustiti na svoj nivo, a onda dobiti na iskustvo. Ako neko od vas traži idealan deterdzent za pranje belog vesa onda je to ovaj. U Španjolskoj je Unilever već počeo prodavati prašak za rublje Surf u pakiranjima za samo pet pranja. Mozda i zato ispada da nekad prasak ne radi svoje. Al dash je uvijek prao cak i s manjom kolicinom. Probala sam prašak iz lidla onaj formil i opere tak-tak ali nikako mu nemogu.


Evo meni prilike da podijelim svoje iskustvo sa Vama i možda dobijem. Jel tko probao ovaj novi deterdzent surf ili one lenor kuglice koje su umjesto. Da li je koja od vas probala prašak Praktik? Probali smo razne deterdzente, razne omeksivace ali se nakon izvjesnog vremena pojavljuje isto. Prosle godine sam pobacao sve peskire i. Vec treci put mi iskace reklama za novi deterdzent surf. Persil expert color gel deterdžent 1,46 l=20 pranja.


Koristeći našu stranicu slažete se s. Surf color pink deterdžent 1,4 kg= 20 pranja. Deterdžent za rublje Surf white Pepe 1,4kg CIJENA 29,99kn. Surf deterđenti učinkovito će ukloniti mrlje, a za sobom će ostaviti dugotrajan miris.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.