srijeda, 1. studenoga 2017.

Dioptrijska stakla hzzo

Dioptrijska stakla hzzo Normalno uredno ispisan papir za HZZO i poćela Su moja iznenađenja. Skuplja su, ali uzmi plastična stakla za naočale, sigurnija su pri. Već s vrata, kaže, pitao je primaju li “papire” od HZZO-a, na što je dobio.

Dioptrijska stakla hzzo
E, super, prijatelj mi je rekao da imam pravo na stakla i popust na. Kako smo već naveli, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) snosi troškove za kvalitetna stakla (leće) u svim rasponima dioptrija i. Malička od 3 godine je dobila naočale, nema dioptrije, stakla su samo sa. Potpuno ista stakla koja financira HZZO kostaju 25 kuna komad, a kad placam. HZZO intenzivno radi na raščišćavanju e-Listi narudžbi, i podaci se iz.


Okviri za naočale i stakla (leće) u svim rasponima dioptrija utvrđeni su. Ovaj, na mojim dioptrijskim naocalama na jdemom staklu počeo jeodlaziti zastitni. Pregled kod privatnog oftalmologa i pravo na "subvenciju" HZZO-a. Forum › Pravni savjeti › Radno i socijalno pravoSpremljeno u privremenu memorijuSlično22. U optici “Anda” najjeftinija stakla koštaju 133 kune (puta dva op.a.). Jel zna netko koliko hzzo participira u cijeni naocala? I kolika je razlika sa i bez dopunskog? Dioptrijske naočale u Bono optika trgovinama 1+1 GRATIS.


Dioptrijska stakla hzzo
Na njima su dioptrijska stakla najmanje dioptrije. Obojica mi sinova moraju nositi dioptrijske naočale. Jako je vazno uzeti zastitni sloj protiv grebanja na stakla i lakse je ako su stakla. Dobili 84,00 kune po naočalama od HZZO-a i na jedne nam dala popusta 10 posto. HZZO, optike ti također mjenjaju stakla na naočalama bez pitanja. A koliko mora proci od zadnje Hzzo potpore za stakla da bi imala opet pravo na. Mislim znam da to moram vidjet dole s njima jer ta cijena vjerojatno ovisi o dioptriji i vrsti stakla, al eto zanima.


Osigurana osoba ima pravo na tamna stakla bez dioptrije u slučaju potpune sljepoće, odnosno trajne unakaženosti vanjskog dijela oka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.