četvrtak, 2. studenoga 2017.

Dobri restorani

Dobri restorani Sve regije DalmacijaGrad Zagreb i okolicaIstra i KvarnerPisarovinaSlavonija i. Dobra hrana - Autohtoni gastronomski vodič kroz dobre restorane, sočne recepte, dobre kuhinjske savjete i slasne priče. Ovaj kratki popis probranih restorana u Zagrebu razvrstanih po tipu i dijelovima grada, bit će dobra pomoć i orijentir gdje vaše nepce može uživati, kako.

Dobri restorani
Iz sadržaja vodiča, koji obuhaća više stotina restorana, prvo smo. U projektu “Dobri restorani 2016” Jutarnji list je proveo istraživanje i objavio popis najboljih restorana među kojima se petu godinu zaredom našao i restoran. Najprestižniji Izbor restorana, Vodič najboljih. Dobri restorani u Hrvatskoj : 187 testiranih restorana i konoba s više od 1300 preporuka za vina, vinare, maslinova ulja i ribe.
Dobri restorani
Top 12 restorana u Rovinju Rovinj, baš kao i svako pravo turističko mjesto, nudi pregršt restorana s raznolikom ponudom u kojoj se ponekad poprilično teško.


Aplikacija Dobri restorani je mobilni vodič kroz najbolje restorane u Hrvatskoj. Bazirana je na godišnjem izboru Dobri restorani 2012, najpopularnijem. Kako znati da je trajni lak napravljen dobro? U nadi da ćemo doprinijeti dugoročnom podizanju kvalitete na hrvatskoj gastro sceni, Vinart sudjeluje u izboru najboljih hrvatskih restorana u. Koprivnička Pivnica Kraluš nalazi se na 11. DOBRI RESTORANI 2016: Villa Magdalena opet među najboljima. Na listi najboljih restorana Hrvatske 2016. Klupski restoran Udruge Vegehop uvršten je u vodič "Dobri restorani"!

Dobri restorani
Restorani,konobe,agroturizmi,tartufi,maslinovo ulje i više.


Displaying items by tag: Dobri restorani - G. U ovogodišnjem izboru liburnijski je kraj. Ekipa sastavljena od gastronomskih stručnjaka, gurmana, enologa i ostalih ljubitelja hrane, u suradnji s Jutarnjim listom je i ove godine. Novo obogaćeno izdanje Vodiča najboljih hrvatskih restorana 2015. Dalmacije, Istre i Kvarnera, Grada Zagreba, Središnje. Pelegrini ponovno proglašen najboljim restoranom u Dalmaciji! Osim praktički svih informacija o restoranima - cijeni i vrstama hrane i vina, mogućnosti parkiranja pa i o mogućnosti primanja kućnih ljubimaca. Dobri restorani, zajednički projekt Jutarnjeg lista i Vinarta već četvrtu godinu za redom kreiraju top listu najboljih hrvatskih restorana, te su u. Na iTunes App Storeu sinoć se pojavila prva aplikacija najvećeg turističkog projekta u Hrvatskoj i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.