nedjelja, 19. studenoga 2017.

Focus bicikli u zagrebu

Focus bicikli u zagrebu I ove godine podržali smo zavod za javno zdravstvo u njihovoj akciji "Pješke ili. Osnovna značajka Fluxa je direct drive, što znači da lanac bicikla direktno pogoni. Kako funkcionira i što sve nudi u upotrebi, testirali smo na jednom primjerku.

Focus bicikli u zagrebu
Sve vrste bicikla: MTB, cestovni, gradski, Cross, Trekking, dječji, BMX. Radnička cesta 1A 10 000 Zagreb; Zovi nas odmah: +385 (0)1. Popust vrijedi za gotovinsko plaćanje - a ne odnosi se na Ghost modele 2017 - BMX i dječje bicikle.


OKVIR: KATO 26 Alloy AL VILICA: RST Gila T 100 mm LULICA: GHOST AS GH2 31 8 mm UPRAVLJAČ: GHOST Low Rizer 700 mm 31 8 mm ZA.

Focus bicikli u zagrebu
NOVI BICIKLI, vrhunski ili kvalitetni, u nas su najpovoljniji. Besplatno dostavljamo bicikle, u RH redovito. A po Balkanu, kad idemo na izlet, i nije baš besplatno. Provjereni smo dobavljač, s iskustvom, za nabavu bicikala i biciklističke opreme europskog porijekla. Nakon što ste izabrali bicikl u našoj trgovini, omogućujemo Vam probnu.


Modele FOCUS bicikala koji će zadovoljiti sve potrebe profesionalaca i. Generalna tema za kupnju bicikla od +4000 kn. Molim savjet o cestovnjaku koji planiram kupiti. Predstavljamo vam primjerak gornje klase Focus hardtail bicikala, koji nudi.

Focus bicikli u zagrebu
Black Forest kojeg smo ugrabili na test u nazivu nosi oznaku. Nalazi se u Zagrebu-krizanje Heinzelove i Ul. Bicikli i oprema za bicikle u malim oglasima sa slikama i cijenama bicikla. Akcija Zagreb bicikli besplatna dostava u roku 24 sata. Brendovi: Haro, Focus, Univega, Raceface, Raleigh, Mach1, Kalkoff, Odi, WTB.


Primarna djelatnost prodaja i servis bicikla. U ponudi imamo bicikle CUBE, Ghost, Haro, DiamondBack, Univega, Cannondale, Corratec, Dema, Orbea, Look i. Crni s narančastim i bijelim dijelovima, kotači 27,5" Ukraden u Zagrebu 4.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.