četvrtak, 16. studenoga 2017.

Iskon provjera dostupnosti

Iskon provjera dostupnosti Ovdje saznajte što su to narančasta, bijela i posebna zona dostupnosti. U bijeloj zoni dostupnosti tehnička infrastruktura se bazira putem veleprodajnog. Provjeri dostupnost i složi svoju kombinaciju! PAKETI TELEVIZIJA + INTERNET + TELEFON. DUO i TRIO paketi: brzi internet, televizije, telefon. TV paketi te poslovna telekomunikacijska rješenja za tvrtke. Iskon je uveo novu VDSL tehnologiju i ubrzao internet svojih korisnika do 50 Mbpsa. U svim paketima na raspolaganju ti je najpovoljniji brzi internet od 5-50 Mbps, prema tvojim potrebama i dostupnosti.


Usluge, paketi, ponude, cijene, dostupnost, računi. Odaberite paket prema vašim potrebama i dostupnosti. U izradi prikaza područja dostupnosti širokopojasnog pristupa. Dostupnost: HT infrastruktura dostupna je u cijeloj Hrvatskoj kao i ponuda. Iz Iskona nam javljaju kako u ponudi imaju i FTTB inačicu optike. Ponudu prati Iskonov najnapredniji TV sadržaj, s uključenim premium.


Iskona pise da je dostupno, no u praksi se taj broj. Poznat kao inovator na tržištu, Iskon je na velike TV zaslone prvi doveo. Upravo zato, Iskon predstavlja akcijsku ponudu sadržajno najatraktivnijih. Dostupni su mi - Iskon, H1, Optima te VIPnet i HT. Svi detalji novih paketa nalaze se na Iskonovoj službenoj web stranici iskon. Investicijom Iskona u nove centrale na području Istre, u gradovima. Najpoželjniji TV sadržaji uz atraktivan tablet u Iskonu. Dobivaju li se dva računa, jedan od CARNeta i jedan od Iskona?


Split je prvi grad u kojem je vodeći alternativni telekom Iskon otvorio. Agencija - FatDUX Zagreb Brand - Iskon Kampanja - Iskon. Evo ja sam u istocnom dijelu Zagreba i meni još ISKON TV nije dostupan. Nazalost, IPTV usluga trenutno Vam nije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.