četvrtak, 16. studenoga 2017.

Planet zemlja zanimljivosti

Planet zemlja zanimljivosti Dom je milionima različitih vrsta živih organizama, a koliko. Govorimo o Zemlji, jedinim mjestom u Svemiru na kojem je ljudski život moguć. Povodom današnjeg Dana planeta Zemlje, zapitajmo se koliko zapravo znamo o našem univerzalnom domu te kako kao.

Planet zemlja zanimljivosti
Za vas smo izdvojili neke od veoma zanimljivih činjenica i zanimljivosti o pčelama. Dan planeta Zemlje obilježava se svake godine 22. Ona oko Sunca putuje brzinom od trideset km u sekundu, pa ipak prođe puna.
Planet zemlja zanimljivosti
Zemlja lebdi u vasioni i okreće se oko Sunca. Ovime se nastoji pobuditi svijest kod ljudi o zaštiti okoliša.


Iako je planet previše daleko da bi se mogao fotografirati, napredna NASA-ina tehnologija o Kepleru je otkrila pregršt informacija o Zemljinom. Deset zanimljivosti o ljudskom tijelu i zdravlju. Kategorije: Zanimljivosti Tagovi: održivi razvoj, Potrošnja energije, utjecaj čovjeka. Prosječno je od Sunca udaljen 149,6 milijuna kilometara, što se. Sem ako nisi astronaut "Apola" (kao ja – vidi moju sliku), čitav život ćeš (uglavnom) proživeti na površini Zemlje u krugu od par stotina kilometara. Izbliza je pak to golema stijena i ognjemnom jezgrom i zuji oko. Konferencije UN-a o okolišu i razvoju u Rio de Janeiru na kojoj je sudjelovao velik.

Planet zemlja zanimljivosti
Ponekad udaljen svega 3 svjetlosne minute od Zemlje, na ovom planetu možemo pronaći svijetle oblačne sustave, pješčane oluje, polarne.


Naš planet danas slavi svoj dan, a postoji pet dobrih razloga da već živimo obazrivije. Apolo, NASA je objavljivala samo delimične snimke Zemlje, napravljene sa. Ovako bi pogled sa Zemlje izgledao, da naša planeta ima prsten kao Saturn. Kontakt s izvanzemaljcima: znanstvenici žele poslati poruku na planet nalik zemlji. Potresan dokumentarac o uništenju planeta Zemlje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.