srijeda, 1. studenoga 2017.

Miš ventil shema

Miš ventil shema Nalazi se u blizini peci i kroz njega ide odvod i. ESBE cijena, miš ventil troputi cijena, mješajući ventili za centralno grijanje, ventili za spremnik četveroputi ESBE cijena, miš ventili cijene ESBE. SubscribeSubscribedUnsubscribe 669669. Termostatski miš ventili DN 25; 55, 65 i 77 stupnjeva, 3 unutarnja navoja, 1. Ako je miš ventil na motorni pogon kako je onda upravljan sobnim termostatom. Pa imaš na toj strani dokumentaciju sa shemama spajanja. Elektroničko upravljanje i regulacija u sustavima grijanja.

Miš ventil shema
Spremljeno u privremenu memorijuSlično14.


II▻Automatika, regulacija za centralno grijanje, motor miš ventila, solar. Ako ćete sami spajati, onda je na vama da spojite po shemi koju. Troputni termostatski ventili ESBE VTC 512 i 531 namijenjeni su za ugradnju u. Elektronski mješajući ventil se koristi u sistemu za centralnu proizvodnju i distribuciju. Aplikativna shema elektronskog miješajućeg ventila serije 6000. Troputni ventil služi da ugrijanu vodu iz izvora (kotla) usmjeri u pravac A ili u pravac B. Senzor temperature vode B1 signalizira da ima vrele vode u gornjoj cijevi i to pali pumpu Q2 i dovodi miš ventil Y1 u funkciju. ESBE 4-putni miješajući ventili namijenjeni su za ručno ili u kombinaciji s ESBE motorima i pogonima automatsko miješanje i preusmjeravanje.


Miš ventil shema
Jedna od mogućih shema spajanja kotla EKO-CK P ili EKO-CKB P. ESBE-MIŠ VENTIL 4-putni VRG 141, 1" - unutarnji navoj. Seltron AVC motorni pogon za miš ventile, Cijena za gotovinu: 449,65 kn, Cijena za kartice: 529,00 kn, MOGUĆNOSTI: - moment vrtnje 5 Nm, 10 Nm ili 15 Nm. Serija 610 Trokraki leptir mešni ventil sa navojnim priključcima i ručnom kontrolom. Serija 611 Četvorokraki mešni leptir ventil sa navojnim priključkom i ručnom kontrolom. Temeljne hidraulicke sheme regulacije primjenom troputnog ventila. Uvjeriti se da su otvoreni eventualni ventili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.