utorak, 7. studenoga 2017.

Nacrti za brodove

Nacrti za brodove Besplatni nacrti za samogradnju. Francuski dizajner Eric Hanseval, predstavio je dva zanimljiva plovila koja se proizvode u Francuskoj, ali postoji opcija i kupnje nacrta. Evo jedne skice za samogradnju brodice.

Nacrti za brodove
Nije bas nacrt ali evo jedne zanimljive ideje,za koju vam nece trebati prikolica,pa cak ni krovni. Projektovanje broda u Solidworksu. U izradu broda majstor Ivan i njegovi pomagači uložili su oko 6. Nacrt za gradnju broda prikazuje nekoliko različitih izgleda.
Nacrti za brodove
Najvažniji je izgled izmjera, ali graditelju će dobro doći prikaz broda s različitih strana, pa čak. Taj nacrt predstavlja prikaz niza prosječnih krivulja s teoretskom formom broda.


Redovito se nacrt linija sastoji od 4 ili 5 crteža smještenih na zajednički nacrt. Nacrti za samogradnju robinzonskog plovila. Makete brodova, jedrenjaka, aviona i helikoptera po najpovoljnijim cijenama. U knjizi su dani nacrti Dubrovacke nave, hrvatskog broda iz X st. NOB-a koji su bili prepravljeni. Ako imate nekih pitanja slobodno pitajte ili ako želite još brodova pa vam stavim. Mene zanima ako netko ima nacrte od vikinškog broda.


Nacrti za brodove
Proces ručne izrade makete drvenog broda - Duration: 20:31. Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Dijelovi za makete jedrenjaka. EZ o sigurnosnim pravilima i normama za putničke brodove. Sve kuće u ovom katalogu projektirane su tako da zadovoljavaju uvjete za dobivanje B energetskog. Mi smo ti koji moramo promovirati, raditi nacrte za naše brodove koji će se širiti svijetom.


Zato je bitno da nacrti budu što autentičniji. Dizajn trupa broda i nacrti za rebra su napokon gotovi, pa sada. SLAVONSKI BROD - U prostoru Državnog arhiva u Slavonskom Brodu 8. FOTO: VRIJEDNO ZNANJE: Šime Šandrić – jedan od posljednjih majstora crtača drvenih brodova.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.