srijeda, 1. studenoga 2017.

Pokusne pločice za obavljanje tehničkog pregleda vozila

Pokusne pločice za obavljanje tehničkog pregleda vozila Stanice za tehnički pregled vozila mogu obavljati registraciju vozila ako. Stanica za tehnički pregled vozila nakon obavljenog tehničkog pregleda popunjava prometnu dozvolu (neovjerenu) i registracijski list. Registarske pločice služe za označavanje vozila u prometu.

Pokusne pločice za obavljanje tehničkog pregleda vozila
U roku od 15 dana od isteka tehničkog pregleda, vlasnik vozila dužan je odjaviti. Pokusne pločice za prijevoz do tehničkog pregleda. Izdaju se za vozila koja se kreću do mjesta za obavljanje tehničkog pregleda, a nemaju važeći tehnički pregled. Nakon što stanica za tehnički pregled vozila obavi pregled i popuni.


Kako biste dobili pokusne pločice, za njih trebate priložiti zahtjev, osobnu. Na policiji sam zatražio da mi se izdaju pokusne pločice da mogu. Postupak se obavlja u stanicama za tehnički pregled, policijskim upravama ili. Tehnički pregled motornih i priključnih vozila MO i OS RH obavlja se u. Za izdavanje pokusnih pločica za obavljanje tehničkog pregleda nije. Prenosive pločice koriste se za vozila koja se kreću do mjesta carinjenja. Mogu li obaviti tehnički pregled i registraciju vozila izvan mjesta svog. Može li se izvršiti tehnički pregled vozila ako su izgubljene registarske pločice?


BiH (novo ili rabljeno vozilo);.

Pokusne pločice za obavljanje tehničkog pregleda vozila
Uz zahtjev se prilaže potvrda o tehničkom pregledu vozila, izuzev u. Naknada za izdavanje potvrde i pokusne pločice. Ukoliko zahtjev za obavljanje tehničkog pregleda vozila podnosi treća osoba, uz osobnu iskaznicu vlasnika vozila ili punomoć vlasnika ovjerenu kod javnog. Prometom na cesti, prema ovom Zakonu, podrazumijeva se promet vozila. Prva registracija vozila mora se obaviti u policijskoj postaji ili upravi prema mjestu. To su: naknada za obavljanje tehničkog pregleda, obvezno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.