subota, 18. studenoga 2017.

Porezna uprava natječaji za posao

Porezna uprava natječaji za posao Porezna uprava natječaji za posao Radno mjesto: Poziv na testiranje i raspored testiranja kandidata za Područni ured Slavonija i Baranja (Objavljeno 17.09.2015.) - Prijam u državnu službu na. Datumi testiranja: Stručni uvjeti: Dokumenti: ​Oglas za prijem u državnu službu na određemo vrijeme u. HR_zaposlenjaSpremljeno u privremenu memorijuZAPOSLENJA.

Porezna uprava natječaji za posao
Javnim natječajem popunjavaju se slobodna radna mjesta u državnim tijelima. Obvezan je kad je to propisano zakonom i kod prijama. Ministarstvo financija, Poreznu upravu.
Porezna uprava natječaji za posao
Porezna uprava raspisala je natječaj za zapošljavanje čak 98 novih zaposlenika diljem Hrvatske. Uglavnom se traže poreznici i referenti za.


Filtrirajte natječaje, pozive na testiranja te obustave i poništenja:. Traži se natječajem 98 kandidata i vidjet ćemo što ćemo dobiti prema potrebama. A LI SE POSAO U POREZNOJ UPRAVI DOBIVA PREKO VEZE,ILI JE MOGUĆE. Hrvata koji su bez posla a nisu zaposleni kod "države". Drage kolege, evo ja sam "dobila" posao prema natječaju iz. Porezne uprave osvanuo javni natječaj za. Grad Rijeka - Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom, objavio je oglas za prijam u službu na određeno.

Porezna uprava natječaji za posao
JAVITE SE ZA POSAO Porezna traži čak 39 djelatnika.


Poreznoj Upravi, jer to je mjesto iz kojega. Natječaji, koji su objavljeni u ponedjeljak, mogu se pronaći na stranicama. Rukovodilac kantonalnog poreznog ureda - pomoćnik direktora. Opis posla i podaci o plaći by MarinZdelar on Scribd. Viši stručni suradnik za poreznu obradu u Središnjem uredu Sarajevo-Sektor za. MINISTARSTVO FINANCIJA porezna uprava Rovinj" se nalazi u ovim kategorijama - Porezna uprava.


Popunjavaju se kadrovi diljem Hrvatske, od Središnjeg ureda do područnih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.