subota, 18. studenoga 2017.

Zeleni orasi za štitnjaču

Zeleni orasi za štitnjaču Lijek za štitnjaču, dobru krvnu sliku i pomlađivanje: Sirup od mladih zelenih. Mladi zeleni orasi (Juglandis Immature fructus) imaju dosta vitamina C, joda i. Napravite liker od oraha – narodni lijek za probavu i štitnjaču.

Zeleni orasi za štitnjaču
Med za zelenim orasima je jedan od najviše cenjenih i nejlekovitijih prirodnih preparata. Ovaj napitak uspješno liječi štitnjaču ako se radi o nedostatku joda. Orah: usporava rast tumora, lijek je za štitnjaču i potiče mršavljenje. Ono što malo ljudi danas zna je da se i ljuska oraha, kao i zeleni omotač.
Zeleni orasi za štitnjaču
Dvadeset mladih zelenih oraha dobro operite i osušite suvom krpom.


Isjeckajte svaki plod na 4 dijela i stavite u posudu, najbolje staklenu teglu. Med u kombinaciji sa mladim zelenim orasima poznat je lek za štitnu žlezdu kao i za skoro sve bolesti grla i respiratornog trakta. Ova moćna kombinacija uspostavlja fizičku i energetsku ravnotežu, povećava hormonsku aktivnost, odlično djeluje kod svih problema sa štitnjačom, pomaže. Jedna od najčešćih primena koji imaju zeleni orasi i med se odnosi na štitnjaču. Uzme se nekoliko mladih oraha cijelih istuku se i stave u teglu,u to još ide božje drvce i rusomača sa cvjetovima sipa se rakija od kruške ,i to prve kapi, i ostavi. Ukoliko uzrok disfunkcije leži u samoj štitnjači, nazivamo je primarnom.


Litra dobre jake rakije, 20 – 25 zelenih mladih oraha, 1 g klinčića, 1 g. Recept za jačanje imuniteta te bolji rad štitnjače: Orasi treba da se beru dok su mladi, veličina da bude kao pitomi lješnjak ili veličine da mogu.

Zeleni orasi za štitnjaču
Lijek od oraha kojim se liječi štitna žlijezda dolazi u obliku tinkture od zelenih oraha. Tinktura blagotvorno djeluje i na želudac te. Napitak uspješno liječi štitnjaču ako se radi o nedostatku joda. Zeleni plodovi oraha beru se u mjesecu lipnju i to od 15. C i jodom i upravo zato dobri su za štitnjaču.


Preki lek“, a to znaci savrsen i brzog dejstva za stitnu zlezdu, posebno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.