subota, 18. studenoga 2017.

Najnovije vijesti valamar

Najnovije vijesti valamar Najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera zbog dobrog bukinga podigla je procjenu prihoda za ovu godinu te sada očekuje da će ostvariti između 1. Godišnje okupljanje Valamar Rivijere – kruna uspješne sezone. Prije 3 dana - Valamar riviera ostvarila rast prihoda od 19 posto, očekuju rast dobiti od oko 90 milijuna kuna.

Najnovije vijesti valamar
Dobri uvjeti na tržištu omogućit će nam ubrzana ulaganja i nove akvizicije, kaže. Ovdje otkrijte djelić njihovog doživljaja rada u Valamaru! Već četvrtu godinu zaredom hotel Valamar Riviera iz Poreča proglašen je vodećim hrvatskim boutique hotelom, a porečki obiteljski hotel. Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera najavila je investiciju od pola.


U okviru nove investicijske runde u Rapcu planirana je i temeljita. Imperiala Rab, koje su prodane Valamaru, i oko 140 mil kn za preuzimanje Sunčanog Hvara. Valamar se danas u zemljišnim knjigama vodi kao vlasnik javnih površina na Babinom kuku uključujući park u kojem su generacije. Nakon što je sredinom lipnja objavljen ugovor o pripajanju prema kojem bi Riviera Adria preuzela Valamar Adria holding i Valamar grupu. Valamar Dubrovnik President i Valamar Isabella Island Resort osvojili World Luxury Hotel Awards 2016. Pred nama je ledeni doček Nove godine, a za koji dan bi moglo biti i snijega. CERP ODLUČIO Valamar kupio dionice rapskog Imperiala za 260 milijuna kuna.


Završena je sjednica CERP-a i jednoglasno su donesene. Portal GlasIstre vijesti Pule, Istre, Hrvatske, Crne kronike, Sport.

Najnovije vijesti valamar
Zaposlenici Valamar Riviere dobit će božićnicu od 1. Mjesto broja jedan u našem turizmu na dohvat je ruke Valamar Rivieri. Turistička kompanija Valamar Riviera d. Rabac će dobiti i nove biciklističke staze, atraktivne ugostiteljske ponude, ali i ono što je najvažnije Valamar Riviera će od. Saznajte najnovije vijesti vezane uz temu Hotel Valamar Rubin.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.