utorak, 19. prosinca 2017.

Bademi proteini

Bademi proteini Opširan članak o utjecaju badema na zdravlje i vitalnost. Iz ovog možete da pretpostavite da mu je i kalorijska. Jednu porciju čini oko 23 badema, koja su sasvim dovoljna za zadovoljavanje tjelesne potrebe za proteinima i nezasićenim masnim.

Bademi proteini
U njima se nalaze proteini i vlakna sa još. Badem (suhi) - voće i prerađevine od voća - ima 634. Osim proteina, najbolje namirnice za mršavljenje u struku sadrže i vlakna. No, ono što čini bademi najzanimljivijim je njegova sposobnost da.


Bademi proteini
Bаdemi se uzgajaju nа mestimа poput Irаnа, Sаudijske Arаbije, Libаnа, Turske, Sirije, Jordаnа i Izrаelа. Skupini orašastog voća pripadaju orasi, kesteni, bademi, kikiriki, lješnjaci, pistacija i mnoge podvrste koje ne rastu u našem podneblju, kao npr. Probajte ukusni napitak orašastog okusa ili sami napravite napitak od badema. Način upotrebe: pomiješajte 2 žlice (20 g) proteina badema sa 100 ml vode. Orašasti plodovi kao što su indijski orah, bademi i kikiriki spadaju u visokoproteinsku hranu. Najveća količina proteina nalazi se u brazilskom orahu. Badem sadrži visoku razinu vitamina E i magnezija, a umjerenu količinu proteina, vlakana, vitamina B2, fosfora i bakra.


Dnevno je potrebno 0,9 grama proteina po kilogramu težine. Samo ¼ šalice badema sadrži skoro 8 grama proteina, što je skoro 2 grama više od tipičnog jaja.

Bademi proteini
Zajedno s proteinima, bademi će vam osigurati i dovoljnu količinu. Upravo su monozasićene masti, proteini i kalijum koje bademi sadrže razlog. Maslac od badema je idealan za osobe koje se bave fizčkim aktivnostima, jer je dobar izvor proteina i bogat kalorijama, omogućujući pritom dopunu bilo koje. Bademi su također izvrstan izvor nezasićenih.


Cijeli bademi Natural Nuts - Almonds imaju najviše proteina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.