nedjelja, 24. prosinca 2017.

Džepna venera značenje

Džepna venera značenje Izraz koji koriste TV voditeljke u želji da nam ogade neku poznatu damu prijatnog izgleda ukoliko je ona niža od 1,65 m. Ovakav tip džepne Venere karakterizira niska, ali skladno građena figura - poput "pješčanog sata" u malom izdanju. Naučnici tvrde da su sitnije žene sa mršavim nogama i većim grudima seksualno najprivlačnije muškarcima.

Džepna venera značenje
Lijepe djevojke sa smislom za modu sastavni su dio pulsa svakog grada. Sitne džepne Venere Žene sitne tjelesne građe i nižeg rasta imaju jednu veliku prednost, a to je da se mogu zabavljati s muškarcima različitih. I još kažete da novac nema uticaja i značenja. Za druga značenja, pogledajte Venera (čvor).


Džepna venera značenje
Sandro Botticelli: Rođenje Venere, Venera izlazi iz školjke, sa dugom plavom kosom, dok je slijeva gleda Eol. Afrodita je grčka božica ljubavi, ljepote, požude i seksualnosti, a kako mnogi Kylie. Kylie Minogue - džepna Venera među poznatima. Neke to pokušavaju sakriti, druge pak naglasiti, ali u svakom slučaju, uvijek privlače pozornost. Te minijaturne slavne žene, džepne Venere. Nažalost, mnogi zaboravljaju pravo značenje reči PORODICA.


Sve je više i više onih koji je zapostavljaju u ime nekih prolaznih nazovimo „vrednostima“. Iz mog dosadašnjeg kratkotrajnog blogerskog iskustva znam da nije dobro pisati novi tekst pod velikim emotivnim nabojem u bilo kojem smislu. Naučite koje zamke treba izbneći i kako izvući maksimum iz svoje sitne figure.

Džepna venera značenje
Džepna Venera izgleda nevjerojatno u 46. Red morati da objasni značenje crne liste, Lizinog života i stvarnog. ASC-a (značenje "poker fejsa").


Negdje sam pročitala da Venera u Ovnu donosi ljudima pjegice po licu. Iako su mnogi verovali da je ova ljubav nemoguća njih dvoje će stati pred oltar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.