utorak, 19. prosinca 2017.

Hkd sušak program 2016

Hkd sušak program 2016 Napomena: pretplata Matineje u Zajcu I, ulaznice u slobodnoj prodaji. HKD Teatar je udruga kazališnih profesionalaca, osnovan 1993. Program događanja u Rijeci u srijedu 8.

Hkd sušak program 2016
Nakon brojnih izvedbi i 100 000 gledatelja. Hrvatski kulturni dom na Sušaku , Strossmayerova 1; Gradsko kazalište lutaka , Blaža. Kuc Kuc Cabaret, humoristični program Ri Teatra. Duhovita i raspjevana povijest Sušaka, njegovih stanovn….
Hkd sušak program 2016
Put oko svijeta u 80 dana, HKD Sušak, Rijeka, premijera!


Jedan sluga, dva gospodara, Kerempuh, Zagreb. Karte se ne prodaju na blagajni HNK, a na blagajni HKD prodavat će se dva sata prije predstave (ako karata ostane). Zajc na Sušaku – scena HKD-a na Sušaku Premijera: 12. Prvi čakavski mjuzikl »Sušak, Sušak« Mensura Puhovca i Olje Dešića. Sušaka zaživjeti na sceni HKD-a na Sušaku. Romano Bolković - 1 na 1, talk show. Produkcijski program KRILA realizira se na dva načina. Gogoljev san" Kazališnog laboratorija Sfumato zaključila je sinoć program i.

Hkd sušak program 2016
Predstava Sunčeve priče, premijerno izvedena 09.


Na ovogodišnje natjecanje pristiglo je 130 likovnih uradaka, od kojih je izloženo 64 u HKD-u na Sušaku. Otvorenje izložbe i svečana dodjela nagrada bila je u. VEČERAS U HKD NA SUŠAKU: Lidl Hrvatska uručuje donacije za 16 udruga i institucija. Treću godinu zaredom Lidl Hrvatska provodi veliki donacijski program zaposlenika pod nazivom „Više za zajednicu! HKD na Sušaku: Maša i medvjed, u 10h, 11. Coffee & Art od 10h do 17h, glazbeni program uz Vedrana Ružića i Darka Jurkovića od 10h do 13h. Zajca za svoju je publiku pripremio program pod nazivom „Vaše kazalište vama 2“. Lea Mujića što će biti premijerno izveden 22. Prethodna vijest Edukativni program “Secesija s tavana” u Palachu.


Proglašeni najbolji opatijski sportaši u 2016. Koncertnoj promociji novih izdanja te se na taj način istovremeno. JazzTime-a Rijeka se zaprimaju zaključno sa 14.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.