utorak, 19. prosinca 2017.

Janković stanovi čakovec

Janković stanovi čakovec AKO VAS ZANIMA NOVI VEĆI STAN ,to je zadnji , veliki četverosobni stan s terasom na 3 katu (LIFT ) u ponudi u trećoj zgradi na Sajmištu u. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana Međimurska. NOVOGRADNJA-Predprodaja novih stanova u Čakovcu-MARTANE s.

Janković stanovi čakovec
AKOVEC, kliknite i sigurno pronađite novogradnja ČAKOVEC. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. PRODAJU SE DVA STANA I POSLOVNI PROSTOR U ČAKOVCU, NA DOBROJ LOKACIJI, UKUPNE POVRŠINE OD 123,33m2,(u kompletu za 111.000 EUR-a). U niskoenergetskoj stambeno poslovnoj zgradi u Čakovcu ugrađeni prozori.
Janković stanovi čakovec
Važno je istaknuti kako su svi stanovi već prodani te investitor planira i. Nekretnine Banja Luka, Nekretnine Beograd, Nekretnine Novi Sad, Apartmani, Apartmani Split, Iznajmljivanje Stanova, Real Estate, Immobilien, Ferienhauser.


Martin Sever iz Varaždina svakog dana dolazi u Čakovec pogledati radi li se što na zgradi u kojoj su i dva stana koje je još 2005. Stanu pripada spremište u podrumu od 11,37 m2( ima priključak vode i struje, namjenjeno za vešeraj) +. OIB 50600349498; Adresa Čakovec, Kralja. Jedan od razloga tome je učestalija prodaja stanova na dražbama sudskim putem. Na području Grada Čakovca utrošeno je oko 40 tona soli. Gradski stanovi su na adresi: Istarska 16 i Ulica dr. Iznajmljujemo novi stan 30m2 u Čakovcu, Aleksandra Schulteissa 21, na 2.

Janković stanovi čakovec
ADAPTACIJE STANOVA ZAGREB DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA. HRVI 20%, Zadar - dodjela stana u najam sa.


Laura Colar Zanjko - Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec. OŠ Stanovi i OŠ Zadarski otoci, Zadar. Revija će se održati u Čakovcu, od 27. Pa kad je Prelog tako idealan, vjerojatno dijele i stanove ili prodaju jeftino. Janković učitelj likovne kulture učitelj savjetnik.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.