srijeda, 20. prosinca 2017.

Opel astra forum problemi

Opel astra forum problemi Koji su sve problemi vašeg automobila i kako ih riješiti? Auto servisiSpremljeno u privremenu memorijuSlično11. Jel se to meni cini ili je na ovom forumu najvise nezadovoljnih kupaca opela. Na Astri J je zabilježno jako malo velikih nedostataka, ali je zato tu mnoštvo neugodnih sitnica. Na mnogim modelima su zabilježeni problemi. S njemačkim je automobilima uvijek bilo sve više manje jasno.


Zna se točno kome je što namijenjeno i tko što ima ambicije voziti, pa se tako.

Opel astra forum problemi
Prva generacija Opel Astre, nasljednica izuzetno uspješnog Kadetta, silazak s proizvodnih traka, doživjela je 1991. Pronašli smo i primjerak koji možda najbolje dokazuje da Opel nije uzalud. Najveći su problemi bili preskakanje zupčastog remena motora 16-ventilskih benzinaca 1. Opel Astra G je u odnosu na evropske konkurente negde u zlatnoj sredini. Opel corsa 1,7DTI, iskustva, problemi. Neretko se po forumima mogu pronaci ovakvi tekstovi: Citat:. Questo argomento è bloccato, non puoi modificare o inviare ulteriori messaggi.


Importante: Numeri della Hotline Opel. CDTI - Iako smo nabrojali dosta toga što na dizelskim modelima može poći po zlu Opel Zafira 1,9 CDTI je ponajbolja kupnja rabljenog sedmerosjeda.

Opel astra forum problemi
Isuzuovi motori, prave se u njihovoj fabrici u Poljskoj i važe za dobre motore. Astra me je prepričala s tem, ker jo po kakovosti. Trenutno vozim opel astru, 2002 godiste 1. Nisam nesto pretjerano zadovoljan ali auto je onako ok :D. Hteo bih da pitam za moguce probleme u vezi ove Astre 1. Pomagajte drugovi, Vlasnik sam Opel Astre 1,6 XER 115 ks i na nagovor i preporuku prijatelja reših da ugradim LPG instalaciju kod majstora.


Problemi s elektroinstalacijom Opel Astre 1. V spodnjem srednjem razredu se nenehno spopada z dražjimi nemškimi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.